Με όνειρα έφυγε για το Πανευρωπαϊκό ο Κουλούρης του Άρη (photo)

Με όνειρα έφυγε για το Πανευρωπαϊκό ο Κουλούρης του Άρη! Με τα χρώματα της εθνικής θα αγωνιστεί ο πυγμάχος του Άρη, Κουλούρης Μανώλης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας  Παμπαίδων που θα πραγματοποιηθεί στην Αλμπένα της Βουλγαρίας μέχρι τις 30 Μαΐου.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Ο Κουλούρης μετά από την επιτυχία του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων όπου διακρίθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρωταθλητής Ελλάδας , ήρθε η στιγμή να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και σε διεθνές επίπεδο, λαμβάνοντας μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα , όπου θα συναντήσει την αφρόκρεμα της ευρωπαϊκής πυγμαχίας της  κατηγορίας του.

Τον αθλητή του ΑΡΗ θα συνοδεύει ο προπονητής του τμήματος πυγμαχίας του Αρη, Γκαβέζος Γιώργος ο οποίος είναι διαπιστευμένος προπονητής (Α.Ι.Β.Α 2-star coach) από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Πυγμαχίας ( Α.Ι.Β.Α) και έχει οριστεί από την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας ως προπονητής της ελληνικής αποστολής .

Οι αθλητές της Ελληνικής αποστολής μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης θα ξεκινήσουν να αγωνίζονται από την Τετάρτη 23 Μαΐου. Tην Πέμπτη 24 Μαΐου θα αγωνιστεί στην κατηγορία των 48 κιλών η Χολιδη Ελένη και θα αντιμετωπίσει την ουκρανή Kramarenko Anastasia και στην κατηγορία των 44,5 κιλών ο Κουλούρης Μανώλης θα αντιμετωπίσει τον βούλγαρο Nikolaec Kaloyan . 

H φωτογραφία είναι από την αναχώρηση:

 

 

 

To Top