ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με όπλο την αξιοπρέπεια και την ενότητα απέναντι στον μηχανισμό της προπαγάνδας…

Ο μηχανισμός της προπαγάνδας στα “καλύτερα” του! Τόσο πολύ ενόχλησε η επιστροφή, η παλικαρίσια επιστροφή του Άρη στην φυσική του θέση, καθώς και το γεγονός ότι δεν έχει εξαρτήσεις από κανέναν. Ούτε από χαλίφηδες, ούτε από μεγαλοσυμφέροντα, τραβώντας τον δικό του, μοναχικό μεν, αλλά δρόμο της αξιοπρέπειας.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Άρης βαδίζει συνειδητά σε αυτόν τον δρόμο, γυρίζοντας την πλάτη στην εξαγορά των πάντων, στο βουνό από χρυσάφι και ρούβλια που απλώνεται στην ποδοσφαιρική -και όχι μόνο Ελλάδα-, με την λογική του “όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω”!

Ήδη από το βράδυ της Κυριακής έχει φουντώνει η… παραγωγή του μηχανισμού προπαγάνδας, αναπαράγοντας μυθεύματα, ανακρίβειες και “ευσεβείς” πόθους θέλοντας να χτυπήσουν τον κιτρινόμαυρο σύλλογο και να πλήξουν την ενότητα και την συσπείρωσή του. Δεν είναι τυχαίο ότι το φετινό πρωτάθλημα έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα πλέον διάτρητα πρωταθλήματα δεκαετιών.

Για… κακή τους τύχη, έχουν γνώση οι φύλακες. Η οικογένεια του Άρη είναι συσπειρωμένη, ενωμένη και δυνατή, ίσως όσο ποτέ, αναπτύσσοντας αντισώματα σε αυτό το τοξικό περιβάλλον, με μέσα ενημέρωσης (όπως είναι και το PRESSARIS) που καταγγέλλουν τέτοιου είδους πρακτικές από “υπαλλήλους” ή μη, αλλά και με όλα τα κιτρινόμαυρα μέλη να είναι αποφασισμένα να μην πέσουν στην φάκα της εσωστρέφειας και του αλληλοσπαραγμού!

Οι εκ του πονηρού διαδόσεις, τα τεχνητά δημοσιεύματα και η εικονική πραγματικότητα που διαμορφώνεται, δεν θα επηρεάσουν τον Άρη. Έχει όπλα του την αξιοπρέπεια, την δυναμική και τον κόσμο του…

Keep walking…

To Top