Με όπλο τον… Γκάλη ολοκληρώθηκε η μάχη του 99 για την ΚΑΕ Άρης!

Ο Λευτέρης Αρβανίτης ήταν ο δεύτερος (και τελευταίος) μάρτυρας στην εκδίκαση της υπόθεσης υπαγωγής της ΚΑΕ στο άρθρο 99. Ως πρόεδρος της διοίκησης προσπάθησε να εξηγήσει στο δικαστήριο τα βήματα προόδου που έχει κάνει ο Άρης και γιατί πρέπει να υπαχθεί στις διατάξεις του πτωχευτικού κώδικα. Εκτενή αναφορά έγινε στην αξιοποίηση του “κεφαλαίου” του Άρη που λέγεται… Νίκος Γκάλης. Η εκδίκαση ολοκληρώθηκε.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ είπε ότι πρόθεση της διοίκησης του ήταν “να εξορθολογήσουμε τα έξοδα και αξιοποιήσαμε το τεράστιο κεφάλαιο Νίκος Γκάλης. Το κράτος θα πάρει όλα τα χρήματα που του οφείλει η ΚΑΕ Άρης, ζητάμε πίστωση χρόνου απλά”.

Αναφέρθηκε στην παραμονή των Σάσα Βεζένκοφ και Λευτέρη Μποχωρίδη λέγοντας ότι “είχαμε προτάσεις για τους νεαρούς παίκτες μας από μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά οι παίκτες προτίμησαν να μείνουν στον Άρη. Η ομάδα έχει ένα εκατομμύριο κόσμο, έχει αναδείξει πρωταθλητές, Ολυμπιονίκες…”.

Επίσης αναφερόμενος στο “κεφάλαιο Γκάλη” τόνισε πως “προσδοκούμε έσοδα από τη διοργάνωση τουρνουά επιπέδου Ευρωλίγκας προς τιμήν του Νίκου Γκάλη κάθε χρόνο. Αν σκεφτείτε ότι μόνο με ένα παιχνίδι η ΚΑΕ είχε έσοδα περισσότερα από 100.000 ευρώ, αντιλαμβάνεστε τι θα γίνει με το τουρνουά”.

Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται σε χρονικό διάστημα 30 ημερών, άρα τοποθετείται χρονικά στα μέσα Ιανουαρίου.

 

 

To Top