ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αποστολή χωρίς Κόκε, με 19 παίκτες για την επιστροφή στις νίκες

Ανακοινώθηκε η αποστολή των “κιτρινόμαυρων” για το αυριανό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Γεωργιάδης-Τσουμάνης, χωρίς εκπλήξεις οι επιλογές του Νίκου Αναστόπουλου με τον Σέρχιο Κόκε να μένει εκτός, καθώς το δελτίο του θα φτάσει αύριο στα γραφεία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Aναλυτικά: 

“Με την προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς (17:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας, Νίκος Αναστόπουλος, ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:

Τζινάρ, Σιδεράκης, Ραούλ Μπράβο, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Τάτος, Σαμαράς, Ρόβας, Καλογέρης, Καπνίδης, Κωνσταντινίδης, Καζναφέρης, Ντούνης, Μελισσάς, Παυλίδης, Κυβελίδης, Ιντζίδης, Ντόγος, Μαζουλουξής.

Θα απουσιάσουν οι τραυματίες Νίκος Γεωργιάδης και Νίκος Τσουμάνης”.

To Top