ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Με 20 παίκτες η αποστολή του Παναθηναϊκού ενόψει Άρη

Ο Γιώργος Δώνης τελικά δεν συμπεριέλαβε τον Ούφε Μπεκ στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το αυριανό ματς με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τη θέση του να παίρνει ο Αποστολάκης.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Ούφε Μπεκ που μεσοβδόμαδα αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού αλλά κατάφερε να επανέλθει σε κανονικές προπονήσεις, δεν βρίσκεται τελικά στη διάθεση του προπονητή του, όπως επίσης εκτός έμεινε και ο Δημήτρης Κουρμπέλης που είναι τιμωρημένος από την κόκκινη κάρτα κόντρα στον ΟΦΗ.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει: «Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (15/9, 21:30). Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις πέντε εναντίον δύο και διπλό με περιορισμούς.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη. Σε αυτή είναι οι Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Νούνες, Πούγγουρας, Αποστολάκης, Δώνης, Αλεξανδρόπουλος, Κολοβός, Μπουζούκης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Μολό, Μακέντα, Περέα, Καμπετσής».

To Top