ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με 20 ποδοσφαιριστές η αποστολή του Άρη κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα, μέσα ο Σούντγκρεν!

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν επιστρέφει στην αποστολή του Άρη, καθώς πριν από λίγο ανακοινώθηκαν από τον Άκη Μάντζιο, οι παίκτες που θα έχει αύριο στην διάθεσή του. Εκτός ο τραυματίας Σάκιτς, που εγχειρίστηκε στο χέρι την περασμένη Τετάρτη.

Ο Σουηδός μπακ δεν είναι ακόμα έτοιμος αγωνιστικά, ωστόσο, ο Άκης Μάντζιος θέλησε με αυτή την κίνηση να τον βάλει και πάλι στο κλίμα της ομάδας, μετά την συζήτηση που είχαν προ ημερών και την από κοινού απόφαση να γίνει μία νέα αρχή, ανάμεσα στον Άρη και τον ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

“Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (16:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Boucher, Ganea, Cristian Lopez, Jeggo, Bruno Gama, Bertoglio, Mancini, Datkovic, Matilla, Rose, Lucas Sasha, Sundgren, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης, Χατζηπιρπιρίδης, Σενγκιέργκης.

To Top