Με 20 ποδοσφαιριστές και… μάτι που γυαλίζει η αποστολή

Ο Σούλης Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή του Άρη ενόψει του αγώνα με τον Πανθρακικό. Πήρε 20 παίκτες, με… μάτι που γυαλίζει!

Με την απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του Αρη ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Πανθρακικό στο Κλεάνθης Βικελίδης (30/03, 17:15).

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Σούλης Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή, η οποία αποτελείται από τους εξής παίκτες: Διούδης, Βελλίδης, Αγκάνθο, Νούνο Κοέλιο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Ζαραδούκας, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης.

Θα απουσιάσουν οι τραυματίες Κώστας Κοτσαρίδης, Νίκος Ψυχογιός, Ανδρέας Ηρακλής, Μιχάλης Γιαννίτσης, Παντελής Αντωνιάδης, Άντι Ρένια, ενώ στον αντίποδα επανέρχονται οι Ανδρέας Τάτος και Νούνο Κοέλιο, που εξέτισαν την ποινή τους.

Να σημειωθεί τέλος ότι στη σημερινή προπόνηση δεν συμμετείχε ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος, λόγω ίωσης, ωστόσο συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή.

To Top