“Παράδειγμα ομάδας ο Άρης”

Ο Θανάσης Γιαπλές παραδέχθηκε πως τα πράγματα είναι δύσκολα για τον Ίκαρο μετά την ήττα από τον Άρη ενώ συμφώνησε με τον Μίνιτς ότι η αναμέτρηση κρίθηκε στην πρώτη περίοδο, κατά την οποία οι γηπεδούχοι δέχθηκαν 36 πόντους.

Ο τεχνικός της ομάδας της Χαλκίδας ανέφερε: «Συγχαρητήρια στον Άρη και τον κόουτς Μίνιτς, του οποίου παρακολουθώ τη δουλειά εδώ και 20 χρόνια. Συνεχίζει την εξαιρετική δουλειά του Βαγγέλη. Ο Άρης είναι παράδειγμα ομάδας.  Είναι ξεκάθαρο ότι τελείωσε το ματς στην πρώτη περίοδο, αφού δεχθήκαμε 36 πόντους από μια ομάδα που δεν είναι ιδιαίτερα επιθετική. Δεν υπήρχε κανένα ενδιαφέρον να σταματήσουμε κάποιον. Δεν μπορώ, όμως, να ζητήσω ευθύνες. Ο τρόπος που λειτουργούμε έχει όρια και δεν μπορείς να τα ξεπεράσεις. Πλέον τα πράγματα είναι δύσκολα, αν και τυπικά δεν έχουμε χάσει την κατηγορία. Ήξερα που ήρθα.

Όλοι οι παίκτες θέλουν να νικάνε. Απλά κάποιοι δεν ξέρουν τον τρόπο για να το πετύχουν. Δεν κατάφερα με όλα τα παιδιά, σε όλα τα ματς να το πετύχω. Στην Νέα Κηφισιά έδειξαν αντίδραση, όχι όμως με τον Ηλυσιακό και σήμερα απέναντι στον Άρη.

Όλα ξεκινάνε από την άμυνα. Δεχθήκαμε 36 πόντους στην πρώτη περίοδο και μετά δεν μπορούσαμε να πάμε πουθενά. Ακόμα δεν κοιτάμε τι θα γίνει την επόμενη σεζόν. Όταν ήρθα, ήμασταν τελευταίοι και αμέσως μπήκαμε στα βαθιά, στον αγώνα με τα Τρίκαλα. Δεν υπήρχε χρόνος για κουβέντα για την επόμενη σεζόν.  Βρήκαμε μια κατάσταση συγκεκριμένη και με τους παίκτες, ενώ σε κάποιες προπονήσεις είχαμε μεγαλύτερη ένταση και κάποιοι παίκτες τραυματίσθηκαν. Είχαμε περιορισμένες λύσεις σε αρκετά κομμάτια».

To Top