Με… «4Χ4» στην Κέρκυρα η Κ-17

Ευρεία νίκη με το επιβλητικό 0-4 πανηγύρισε στην Κέρκυρα η ομάδα Κ-17, για την 4η αγωνιστική του β’ γύρου, επιστρέφοντας στις επιτυχίες και παρουσιάζοντας πολύ καλύτερο πρόσωπο από εκείνο που είχε δείξει στην εντός έδρας ισοπαλία της περασμένης εβδομάδας με τη Δόξα Δράμας (0-0).

Η ομάδα του Τάσου Θέου είχε να αντιμετωπίσει τις απουσίες του τιμωρημένου Βαλαή και των τραυματιών Αλταλίκη, Βαρότση, Μπελούλη, Παπουτσή, Χολογγούνη και Χατζηβλασίου. Ωστόσο, κατάφερε να φτάσει σε μια εύκολη επικράτηση με τη βοήθεια του Γιαννακιτσίδη, ο οποίος ενίσχυσε για πρώτη φορά φέτος την Κ-17 (ανήκει στο δυναμικό της Κ-20) και εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή της αναμέτρησης πετυχαίνοντας δύο γκολ.

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη για τους «κίτρινους», που τους φέρνει πιο κοντά στον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από την είσοδο στις προνομιούχες θέσεις της βαθμολογίας και την συμμετοχή στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Ο Άρης άνοιξε το σκορ στο 15′ με δυνατό σουτ του Γιαννακιτσίδη και διπλασίασε τα τέρματά του στο 20′ με τον Ζήση, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με σουτ στην επαναφορά, αφού προηγουμένως ο τερματοφύλακας Πισιάνης είχε αποκρούσε ασθενώς την προσπάθεια του Γιαννακιτσίδης. Οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή στιγμή στο 37′, όταν το σουτ του Φωτεινού πέρασε λίγο άουτ.

Οι παίκτες του Τάσου Θέου, όμως , ήταν καταιγιστικοί και στην επανάληψη. Ο Γιαννακιτσίδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 60′, ολοκληρώνοντας ιδανικά μια φάση διαρκείας στην περιοχή της Κέρκυρας έπειτα από το αρχικό σουτ του Ιγνατίδη, ενώ το τελικό 0-4 το διαμόρφωσε αμέσως μετά (62′) ο Λεμονής.

Ο θρίαμβος των «κίτρινων» θα μπορούσε να πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, αφού ο Βασιλούδης είχε δύο καλές ευκαιρίες και μάλιστα στη δεύτερη από αυτές, στο 93′, σημάδεψε το δοκάρι.

Πλέον, ο Άρης στρέφει την προσοχή του στην εντός έδρας αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής, κόντρα στον Παναιτωλικό, από τον οποίο θα θελήσει να πάρει τη ρεβάνς για τη βαριά ήττα 5-0 που είχε υποστεί πριν από ενάμιση μήνα στο Αγρίνιο.

Κέρκυρα: Πισσιάνης, Ρίτσαρντ, Καντάς, Νίκας, Ντεντές, Καμμένος, Φωτεινός, Τόμπρος, Κουρής, Μπαμιόγλου, Μποζίκης
Άρης: Μαντζάρης (81′ Σινάδος), Μήτρου, Ανδρεάδης (73′ Τσιπούρας), Μπιμπισίδης, Γραμπής, Φούσκας (69′ Μαρινόπουλος), Λεμονής, Γιαννακιτσίδης, Ιγνατίδης (63′ Μπέκας), Βασιλούδης, Ζήσης (66′ Πασχαλίδης).

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top