Με 4-2-3-1 ο Βόλος, ποια είναι η πιθανή ενδεκάδα με Άρη

O Γιώργος Βαζάκας, όπως μεταδίδουν τα ρεπορτάζ από τον Βόλο δεν πρόκειται να αλλάξει το σύστημα παιχνιδιού του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη.

Οι Βολιώτες αναμένεται να αγωνιστούν με 4-2-3-1. Την εστία θα υπερασπιστεί ο Θοδωρής Γκίτκος, ενώ τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα θα καλύψει ο Σταμάτης Καρράς. Ο Παναγιώτης Κατσιαρός θα παίξει στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ οι δύο κεντρικοί αμυντικοί θα είναι οι Χρήστος Μελίσσης και Δημήτρης Αρβανίτης.

Στη μεσαία γραμμή οι Στάθης Ρόκας και Εγκούτου Ολίσε θα αποτελέσουν τους δύο αμυντικούς χαφ, ενώ ο Κώστας Καπετάνος θα αγωνιστεί ως επιθετικός χαφ. Στις δύο πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Μάριο Μπρέσκα (δεξιά) και ένας εκ των Νόε Ακόστα, Γιανίκ Γενγκά (αριστερά). Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Μάριο Γκούρμα.

Όσον αφορά τα εισιτήρια του αγώνα διατίθενται σήμερα Πέμπτη από το πρωί (9.00 π.μ.) και μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης στο ΕΑΚ Βόλου. Oι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής: Θύρες 2,3 και 5: 10 ευρώ. Θύρα 4 (για τις θέσεις Silver VIP): 20 ευρώ.

Όπως είναι γνωστό η αστυνομία Θεσσαλίας εξέδωσε διπλό… απαγορευτικό για τους φίλους του Άρη: όχι στη μετακίνηση, όχι στη διάθεση εισιτηρίων μεμονωμένα.

To Top