Με 4-2-3-1 ο ΟΦΗ απέναντι στον Άρη

Τα πλάνα του για το παιχνίδι της Δευτέρας με αντίπαλο τον Άρη ετοιμάζει ο Νίκος Νιόπλιας. Ο προπονητής του ΟΦΗ φαίνεται πως προτιμά σχηματισμό 4-2-3-1 για την αναμέτρηση του “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Η απουσία του Μιγκέλ Μεγιάδο εδώ και ένα δεκαήμερο αλλάζει ενδεχομένως τα πλάνα του Νίκου Νιόπλια καθώς η παρουσία του Αργεντινού, έδινε στον τεχνικό του ΟΦΗ την δυνατότητα να παρατάξει τον ΟΦΗ με δύο “εξάρια” – αυτόν και τον Γαγιέγος.

Πλέον, τακτικά, στην θέση του Μεγιάδο θα αγωνιστεί ο Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν, με τον Ολλανδό να παίζει δίπλα στον Φελίπε Γαγιέγος. Γαγιέγος και Ντε Γκούζμαν θα βρουν απέναντι τους μια ποιοτική μεσαία γραμμή που αρέσκεται στις ανακτήσεις της μπάλας χάρης στην δουλειά που κάνουν ανασταλτικά ο Εντιαγέ και ο Σάσα.

Παράλληλα το ευχάριστο για τον ΟΦΗ είναι πως δημιουργικά θα παίξει επί της ουσίας με τρεις play maker: Νέιρα, Ντε Γκουζμάν, Γαγιέγος. Κάτι που σημαίνει πως και οι τρεις ποδοσφαιριστές θα είναι σε θέση να δώσουν σημαντικά πράγματα στο δημιουργικό κομμάτι και παράλληλα μιλάμε για κεντρικά χαφ που δεν μένουν απερίσπαστοι στα ανασταλτικά τους καθήκοντα βοηθώντας τακτικά και την υπόλοιπη ομάδα.

To Top