Με… DNA μαχητή και τώρα νέες νίκες με Σύρο και Ολυμπιακό

Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα αυτή που μας πέρασε, τελείωσε και κάνουμε τον απολογισμό μας. Τέλειωσε μια εβδομάδα με πολλές μετακινήσεις και παιχνίδια για την ομάδα μας με μια ήττα στην Ευρώπη και μια νίκη επί του Μίλωνα.

Ειδικά στην Ευρώπη παλέψαμε σε ένα παιχνίδι που κράτησε πάνω από, 2,5 ώρες και κοιτάξαμε στα μάτια μια σπουδαία ομάδα, όπως ήταν η Αμβέρσα.

Την Τετάρτη αντιμετωπίζουμε την ομάδα της Σύρου στην Μίκρα σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Το έχουμε ξαναπεί ότι η ομάδα φέτος στηρίζεται πολύ στον κόσμο μας. Θέλουμε τον κόσμο μας δίπλα μας να μας δώσει ώθηση να πάρουμε αυτή την νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι αυτή της Σύρου.

Φέτος η μοναδική μας σκέψη είναι να παλεύουμε για την νίκη, αυτό θα κάνουμε και με την ομάδα από τη Σύρο. Βήμα, βήμα θα προχωρήσουμε στους στόχους μας.

Προσωπικά εγώ είχα μια υποτροπή στον τραυματισμό μου στο γόνατο και δεν είμαι σε θέση να βοηθήσω την ομάδα μου όμως είμαι σίγουρος ότι θα παλέψουμε το παιχνίδι και με την βοήθεια του κόσμου μας θα πετύχουμε το καλύτερο.

Σας περιμένουμε όλους στην προσπάθεια αυτή μιας και ακολουθεί και ο αγώνας του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό. Οι νίκες είναι αυτές που δίνουν ώθηση σε μια ομάδα και χαρά στον κόσμο. Γι αυτές θα παλέψουμε με πάθος για τη φανέλα που φοράμε. Είναι στο DNA της ομάδας μας να είμαστε μαχητές και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

To Top