Με DNA μαχητή ο Άρης, δεν θα το βάλει ούτε τώρα κάτω, παρά τα προβλήματα!

Ο φετινός Άρης έχει μάθει να ζει με τα προβλήματα πάσης φύσεως. Οικονομικά, αγωνιστικά και άλλου είδους όμως δεν το έβαλε ποτέ κάτω. Και δεν θα το κάνει ούτε τώρα.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ κύλησε με πολλά προβλήματα αλλά αυτό δεν αποπροσανατόλισε κανέναν από τον στόχο.

Ανεξάρτητα από την κατάσταση, στην οποία βρίσκεται η ομάδα και τις απουσίες που έχει, θέλει να βελτιώνεται σε κάθε αγώνα, να δείχνει χαρακτήρα και να θεμελιώνει τις αρχές που έχει αποκτήσει στο παιχνίδι της μετά την έλευση του Βαγγέλη Αγγέλου. Κόντρα σε προβλέψεις και εκτιμήσεις οι κίτρινοι θα πάνε στην έδρα του συμπολίτη για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να κερδίσουν το παιχνίδι.

Ο Άρης έχει αγωνιστεί φέτος πολλές φορές με απουσίες και με παίκτες τραυματίες αλλά ο Αγγέλου μόνο μια φορά επικαλέστηκε τα προβλήματα και μάλιστα μετά από νίκη, στον τελευταίο αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών στο Αλεξάνδρειο. Όλοι γνωρίζουν και κατανοούν τη σημασία της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Δεν είναι μόνο το γόητρο λόγω της αντιπαλότητας των δυο συλλόγων αλλά και τα οφέλη που μπορεί να αποκομίσει η ομάδα από μια νίκη στην Πυλαία. Θα αποκτήσει σημαντικό πλεονέκτημα στη μάχη για την είσοδο στην εξάδα και θα φυσικά θα ανεβεί ακόμη περισσότερο η αυτοπεποίθηση των παικτών ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Από το παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Αλεξάνδρειο έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι. Οι κίτρινοι είναι μια διαφορετική ομάδα με εμφανή τα σημάδια βελτίωσης σε όλους τους τομείς, γεγονός που παραδέχονται όλοι. Το ίδιο ισχύει και για τον αντίπαλο εξαιτίας των αποχωρήσεων βασικών παικτών (σ.σ. ΜακΓκραθ, Χαριτόπουλος) που περιόρισαν τις λύσεις.

Μυστικά πάντως ανάμεσα στις δυο ομάδες δεν υπάρχουν και κάποια πράγματα είναι δεδομένα και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. Ο Άρης διαθέτει περισσότερες λύσεις στην περιφέρεια και ο ΠΑΟΚ υπερέχει κοντά στη ρακέτα. Αν οι παίκτες του Αγγέλου καταφέρουν να σταματήσουν τους αντίπαλους ψηλούς και να ελέγξουν τις εναέριες μονομαχίες τότε θα έχουν πολλές πιθανότητες να φύγουν νικητές από την Πυλαία.

To Top