ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με “killer” τον Ομπαμεγιάνγκ, 3-1 η Ντόρτμουντ τη Μίλαν (video)

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον πρώην “ροσονέρο” Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, επικράτησε με 3-1 της Μίλαν στην πρεμιέρα του International Champions Cup που διεξάγεται στην πόλη Γκουανγκζού της Κίνας.

Eντυπωσιακά ξεκίνησε η Μπορούσια Ντόρτμουντ την παρουσία της στο International Champions Cup που διεξάγεται στην πόλη Γκουανγκζού της Κίνας. Οι Βεστφαλοί, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον πρώην “ροσονέρο” Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, επικράτησαν με 3-1 της Μίλαν, η οποία δεν είχε στην αποστολή τους νεοαποκτηθέντες, Λεονάρντο Μπονούτσι και Λούκας Μπίγλια.

Η Ντόρτμουντ πήγε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πήρε το προβάδισμα στο 16ο λεπτό στο γκολ του Νούρι Σαχίν, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αργή αντίδραση του Μάρκο Στοράρι. Τέσσερα λεπτά αργότερα, οι Βεστφαλοί διπλασίασαν τα τέρματά τους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Ένα πέναλτι που κέρδισε ο Κρίστιαν Πούλισιτς σε ανατροπή απ’ τον Γκάμπριελ Παλέτα. Οι “ροσονέρι” προσπάθησαν να αντιδράσουν και μείωσαν το σκορ στο 24′ με όμορφο μακρινό σουτ του Κάρλος Μπάκα.

(Τwitter AC Milan)

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά. Παρ’ όλα αυτά, οι παίκτες του Πέτερ Μπος βρήκαν τρόπο να στείλουν ξανά την μπάλα στα δίχτυα, εκμεταλλευόμενοι τα κενά στην άμυνα των Μιλανέζων. Ο Κάστρο βγήκε στην αντεπίθεση, έδωσε πλάγια στον Πούλισιτς, ο οποίος γύρισε στον Ομπαμεγιάνγκ κι αυτός με κοντινή προβολή ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αγωνίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, έχοντας θετική παρουσία και φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

https://youtu.be/PdHFbPibtnI

Πηγή: sport24.gr

To Top