Με «Matador» και Μαρσιάλ στον ημιτελικό η Μαν. Γιουνάιτεντ! (video)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνέχισε το αήττητο εκτός έδρας, φτάνοντας τις 13 συνεχόμενες νίκες, επικρατώντας της Έβερτον για το Λιγκ Καπ με 2-0 και παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Ο Έντινσον Καβάνι ήταν το πρόσωπο του προημιτελικού για το Λιγκ Καπ ανάμεσα στην Έβερτον και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ήταν αυτός που στο 88ο έκανε το 0-1. Βέβαια αν ο διαιτητής είχε λάβει την βοήθεια του VAR στο 51ο λεπτό μάλλον θα τον είχε αποβάλλει για εκτός φάσης χτύπημα στον Γέρι Μίνα.

Η Γιουνάιτεντ από το πρώτο λεπτό κυριάρχησε χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, με την Έβερτον να κρατάει με… νύχια και με δόντια το 0-0. Η Έβερτον ισορρόπησε τον αγώνα μετά το 30ο λεπτό, προσπαθώντας να βγει μπροστά και να απειλήσει κάτι που έκανε.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένοι, η Γιουνάιτεντ έδειχνε πιο επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και σε μία από αυτές με τον Καβάνι στο 88ο προηγήθηκε με 0-1.

Η Έβερτον βγήκε μπροστά για την ισοφάριση και άφησε χώρους στην άμυνα της, με τον Ράσφορντ να έχει δοκάρι στο 92ο και τον Μαρσιάλ να διαμορφώνει το τελικό 0-2 στο 95ο λεπτό.

 

 

To Top