Μηδέν παθητικό, νίκη με 3-0, αλλά η κούραση δημιούργησε αμυντικά κενά!

Τρίτο φιλικό για τον Άρη επί βουλγαρικού εδάφους και τρίτο παιχνίδι που δεν δέχεται γκολ. Το τελικό 3-0 επί της Μπότεφ Βράτσα ήρθε σχετικά εύκολα, αν και οι κίτρινοι παρουσίασαν αμυντικά κενά, τα οποία οφείλονται ως επί το πλείστον στην κούραση που ήταν εμφανής.

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στο Πράβετς χωρίς να δεχτεί γκολ, αν και σήμερα απέναντι σε ομάδα δεύτερης κατηγορίας έκανε τα περισσότερα αμυντικά λάθη από τα τρία φιλικά.

Οι κίτρινοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο πρώτο λεπτό όταν ο Σουνάς βρήκε τον Αγγελούδη και αυτός με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ.

Μετά το πρώτο 20λεπτο, άρχισε να πέφτει ο ρυθμός, οι παίκτες της Μπότεφ πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έγιναν απειλητικοί σε κάποιες περιπτώσεις χωρίς πάντως να μπορέσουν να σκοράρουν.

Στο δεύτερο μέρος χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία για την Μπότεφ, όταν στο 55′ σουτ του Κίροφ βρήκε το δοκάρι του Διούδη.

Έξι λεπτά αργότερα ο Χατζηνικολάου άλλαξε όλη την 11αδα του εκτός του Οικονομόπουλου που είχε περάσει αλλαγή στο ξεκίνημα του β’ μέρους. Στο 69′ ο Άρης διπλασίασε τα τέρματά του, όταν ο Μανιάς απείλησε με σουτ, το οποίο κόντραρε σε πόδια αμυντικών, πήρε το “ριμπάουντ” και έδωσε ασίστ στον Ρένια, που πλάσαρε σωστά και έκανε το 2-0.

Στο 75′ ήταν η σειρά του Τσουκάνη να χριστεί σκόρερ όταν από σέντρα του Καραγιάννη με κεφαλιά μέσα από τη μεγάλη περιοχή έγραψε το 3-0.

Στο υπόλοιπο του αγώνα δεν σημειώθηκε κάτι αξιοσημείωτο πέρα από κάποια νεύρα μεταξύ Κακάλοφ και Αντωνιάδη, τους οποίους ο διαιτητής Γιορντάνοφ έβγαλε εκτός γηπέδου χωρίς να τους δείξει κάρτα…

 

To Top