ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μηλούσης: “Περήφανος που συνεργάζομαι με τον Άρη. Εξάγουν πολιτισμό οι «Πελαργοί»”

Ο γιατρός της ομάδας μπάσκετ του Άρη Θάνος Μηλούσης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Flash 99,4 “Αθλητικό Express”.
Μίλησε μεταξύ άλλων για τη συνεργασία του με την ομάδα μπάσκετ των κιτρινόμαυρων, αλλά και για την Εθνική, καθώς αποτελεί μέλος των «Πελαργών», που ακολουθεί τη «γαλανόλευκη» σε κάθε πλευρά του πλανήτη.
Αρχικά είπε: “Γαλουχήθηκα την εποχή του μεγάλου Άρη, που ο πατέρας μου μας έπαιρνε από τις Σέρρες τις Πέμπτες και μας πήγαινε στο Αλεξάνδρειο, βλέπαμε τα ματς και επιστρέφαμε για να πάμε την επόμενη μέρα στο σχολείο”.
Για την… τρέλα του με την Εθνική ομάδα μπάσκετ και το ότι στο τελευταίο ταξίδι στο Βέλγιο πήρε μαζί του και την μόλις 4 μηνών κόρη του σχολίασε: “Η πιο μικρή… πελαργίνα που ακολούθησε το σύνδεσμο ήταν η κόρη μου που την πήρα μαζί μου στο Βέλγιο να δούμε την εθνική του μπάσκετ.
Οι πελαργοί εξάγουν αθλητικό πολιτισμό. Υπάρχουν άνθρωποι που προγραμματίζουν όλες τους τις υποχρεώσεις μέσα στη χρονιά προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό της Εθνικής ομάδας μπάσκετ”.
Για το Μουντομπάσκετ στις Φιλιππίνες τόνισε: Ηδη προετοιμάζουμε την εκδρομή. Αυτό που ζήσαμε μέσα στο Βέλγιο δεν έχει ξαναγίνει. Ο Σάββας Καμπερίδης φώναξε την Εθνική ομάδα και πρώτος ήρθε ο Ιτούδης και ακολούθησαν οι παίκτες και γίναμε όλοι ένα κουβάρι.
Για το κατά πόσο τους στηρίζει η Ομοσπονδία είπε: Η Ομοσπονδία αναγνωρίζει και στηρίζει ηθικά τους Πελαργούς και όσες φορές χρειάστηκε η νέα διοίκηση μας στήριξε αγοράζοντας εισιτήρια σε καλύτερη τιμή για εμάς.
Τέλος, για τον Άρη και τη συμμετοχή του στο ιατρικό επιτελείο ανέφερε: Νιώθω περήφανος που συνεργάζομαι σαν επιστήμονας με την ομάδα. Μου δίνει μεγάλη χαρά. Υπάρχει ένα πολύ ωραίο οικογενειακό κλίμα και με το προπονητικό σταφ και με τους συνεργάτες. Ένα πολύ καλό επιτελείο που αθόρυβα βοηθάει την ομάδα να βγαίνει έτοιμη στο γήπεδο.

To Top