Μηνύματα αγάπης από τη “νουβέλ βαγκ” του Άρη

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για μία ακόμη φορά ο Άρης στέλνοντας μηνύματα αγάπης σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη αυτές τις γιορτινές μέρες.  Σύσσωμη η ομάδα Κ-17 και μερικοί παίκτες από την Κ-20 βρέθηκαν το απόγευμα (28/12) στο “Σπίτι της ΑΡΣΙΣ” (Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων) στο Ωραιόκαστρο, συμμετέχοντας και αυτοί στην πρωτοβουλία της λίγκας “Μια μπάλα για τα παιδιά”.

Το συγκεκριμένο ίδρυμα περιθάλπτει κυρίως παιδιά από χώρες που βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση. Πολλά απ’  αυτά μάλιστα να έχουν επισκεφθεί το “Κλεάνθης Βικελίδης”, όπως είπαν και τα ίδια στους ανθρώπους της ομάδας

Η “νουβέλ βαγκ” του Άρη μοίρασε στα παιδιά του ιδρύματος μπάλες που συγκεντρώθηκαν από τα δύο εντός έδρας παιχνίδια της πρώτης ομάδας με τον Ατρόμητο και με την Ξάνθη, προσφέροντας τους έτσι στιγμές χαράς εν μέσω των εορταστικών ημερών.

Τους παίκτες συνόδευσαν ο προπονητής της Κ-17 Τάσος Θέος, ο προπονητής τερματοφυλάκων του Άρη, Αντώνης  Λεπιτσάς και ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής, Γιώργος Καδόπουλος.  “Ο Άρης γενικά όλο τον χρόνο δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο και είναι κοντά σε αυτούς που το έχουν ανάγκη”, δήλωσε αρχικά ο Τάσος Θέος και πρόσθεσε:  “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ και δώσαμε χαρά σε αυτά τα παιδιά με τις μπάλες που τους φέραμε, τις οποίες και πήραν με μεγάλη χαρά. Ευχή μου είναι ο Άρης να είναι πάντα κοντά σε αυτούς που έχουν ανάγκη και να δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο”.

To Top