Χωρίς κατηγορία

Μηνύσεις για απιστία στην υπόθεση Ολαϊτάν!

Για μια ακόμη φορά τονίστηκε η σημασία της υπόθεσης Ολαϊτάν. Όπως και στη γενική συνέλευση του Δεκεμβρίου, έτσι και σήμερα, όπως ειπώθηκε από τον Σκόρδα, έχει κάνει προσωπικά μηνύσεις κατά των διοικήσεων 2010-11, 2011-12 και των μελών της διοικούσας για απιστία στην υπόθεση του νυν ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

“Προσωπικά έκανα τις μηνύσεις και όχι ως δ.σ. της ΠΑΕ για να μην της αποσύρουν αύριο, μεθαύριο” όπως είπε τονίζοντας: “να είναι καλά ο ποδοσφαιριστής, που περνάει και μια περιπέτεια, αλλά υπάρχει απιστία στις διοικήσεις, γιατί ο Ολαϊτάν έφυγε από τον Άρη και πήγε στη Βέροια, ο Άρης δεν πήρε ευρώ, αντίθετα πλήρωσε και τα έξοδα του μάνατζερ! Κανείς δεν έχει το ψυχικό σθένος να πάει στον εισαγγελέα και να κάνει μηνυτήριες αναφορές. Αυτοί όλοι κατηγορούνται για την υπόθεση Ολαϊτάν. Για τη μεταγραφή του στη Βέροια χωρίς ο Άρης να ωφεληθεί και στη συνέχεια στον Ολυμπιακό”.

Επίσης σημείωσε ότι η υπόθεση αυτή σχετίζεται με το γεγονός ότι η γενική συνέλευση της 26ης Φεβρουαρίου έδωσε απαλλαγή στη διοίκηση της ΠΑΕ (απόφαση που είναι σε αναστολή), τη στιγμή που το παραπάνω θέμα βρίσκεται σε εκκρεμότητα.

To Top