“Μην πιάνεται το επίθετο Παντζιαρά στο στόμα… Αν δεν ανέβει ο Άρης δεν φταίει η Δόξα”

Οι δηλώσεις του προπονητή της Δόξας Δράμας Ανδρέας Παντζιαρά μετά τον αγώνα της Δράμας:

Για τη νίκη της ομάδας του: “Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την σημερινή εμφάνιση και νίκη. Ανάμεσα σε δύο ομάδες που η φυσική τους θέση είναι στην Α΄Εθνική. Έγινε ένα ντέρμπι από τα παλιά. Θεωρώ πολύ δίκαιη τη νίκη μας. Είχαμε μόνο από δύο κλασικές ευκαιρίες, έτσι γίνεται στα ντέρμπι. Το χάρηκε ο κόσμος και σίγουρα ο δικός μας περισσότερο”.

Για τον ίδιο και την άνοδο: “Το ήθος που έχει το επίθετο Παντζιαρά είναι τεράστιο και δεν δέχομαι να το πιάνουν στο στόμα τους. Αν δεν ανέβει ο Άρης δεν φταίει η Δόξα. Δεν επιλέγουμε παιχνίδια. Με τις Σέρρες είμασταν καλύτεροι απ΄ότι σήμερα, είχαμε όμως ένα κακό παιχνίδι με την Καβάλα.Είμαι 101 % επαγγελματίας και απαγορεύεται να μιλούν για μένα σε θέματα ηθικής”

Για τον Άρη:  “Τον Άρη τον ξέρω πως παίζει. Είχα δει όλα τα φιλικά και τα παιχνίδια. Με την παρουσία του Ντομπρασίνοβιτς η ομάδα είναι πιο επιθετική από τον πρώτο γύρο, άσχετα αν τότε έπαιρνε τα αποτελέσματα. Είναι στο χέρι του Άρη να κατακτήσει την πρώτη θέση. Εχει και τα δύο ντέρμπι στην έδρα του”.

 

To Top