Μην… τρώτε το «μπισκότο», προμηνύεται νίκη της Ισπανίας!

Όλη η Ευρώπη συζητά για το «μπισκότο», δηλαδή για μια ενδεχόμενη βολική ισοπαλία 2-2 στο Κροατία – Ισπανία, που θα έβγαζε αυτόματα νοκ άουτ την Ιταλία, ωστόσο το Betarades.com προβλέπει νίκη των Ισπανών. Όπως βέβαια και της «σκουάντρα ατζούρα», κόντρα στην Ιρλανδία…

Οι χθεσινές προτάσεις για τις αναμετρήσεις του Euro 2012 είχαν συνολικά θετικό πρόσημο, χάρη στο «over 2,5 γκολ» του αγώνα Πορτογαλία – Ολλανδία (1,86), αλλά και στο «γκολ – γκολ» του Δανία – Γερμανία (1,80).

Απόψε, αναμένεται ακόμα μεγαλύτερο σασπένς, αφού η σύγκρουση Κροατία – Ισπανία έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις. Όσο κι αν έχει «φορτωθεί» πάντως το ακριβές σκορ 2-2 στα γραφεία στοιχημάτων, η ασφαλέστερη και ορθή επιλογή είναι να ποντάρουμε στο «over 2,5 γκολ» (ενδεικτική απόδοση 1,74), κρίνοντας από τη φυσιογνωμία των δύο ομάδων.

Πριν από λίγη ώρα, μάλιστα, η ΟΥΕΦΑ τέσταρε τον ηλεκτρονικό πίνακα του σταδίου του Γκντανσκ χρησιμοποιώντας ως εικονικό σκορ το… 2-2 (φωτό), ίσως για να διασκεδάσει τις θεωρίες συνωμοσίας των τελευταίων ημερών!…

Διαβάστε εδώ μια πλήρη ανάλυση της τακτικής, καθώς και στοιχηματικές προτάσεις για τον αγώνα Κροατία – Ισπανία!

Αν θέλουμε, μάλιστα, να αναζητήσουμε το ακριβές σκορ, το Betarades.com προτείνει νίκη της Ισπανίας με 1-2 (9,20) ή με 1-3 (14,00).

Όλες οι σημερινές προτάσεις για ειδικά στοιχήματα «Fun Bet»!

Στο άλλο ματς της βραδιάς, ανάμεσα σε Ιταλία και… Τζιοβάνι Τραπατόνι, είναι πολύ πιθανό οι «ατζούρι» να… καθαρίσουν από το α’ ημίχρονο απέναντι στους μαχητικούς αλλά αδύναμους Ιρλανδούς. Το «1 ημίχρονο / 1 τελικό» δίνει ενδεικτική απόδοση 2,00, ενώ ως ακριβές σκορ συνιστάται το 2-0 (7,00) ή το 3-0 (9,00) υπέρ της Ιταλίας.
Σημειώνεται ότι, εφόσον το Κροατία – Ισπανία λήξει ισόπαλο 1-1, οι Ιταλοί θα πρέπει να σημειώσουν τουλάχιστον 3 γκολ για να πάρουν την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Διαβάστε εδώ μια πλήρη ανάλυση της τακτικής, καθώς και στοιχηματικές προτάσεις για τον αγώνα Ιταλία – Ιρλανδία!

Καλή επιτυχία και καλά κέρδη σε όλους!

To Top