Μητέρα και αδερφή Ρούλας Πισπιρίγκου: «Θα την στηρίζουμε μέχρι τέλους» (video)

«Σοκαρίστηκα. Μου είναι πολύ δύσκολο, δε μπορώ να πιστέψω αυτά που έλεγε ο κόσμος», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της 33χρονης.

Σε σοκ βρίσκεται η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου, όπως λένε, καθώς θεωρούν ότι αυτό που συμβαίνει είναι άδικο για την 33χρονη μητέρα. Τονίζουν, δε, ότι θα έχει την απόλυτη στήριξή τους μέχρι τέλους.

Μιλώντας στο Star, οι δύο γυναίκες, που ήταν πολύ κοντά στη Ρούλα και στα παιδιά, τονίζουν ότι όποιος την έχει ζήσει ξέρει τι μάνα ήταν.

Η μητέρα της περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν χθες, με τη σύλληψη της Ρούλας, είπε ότι δεν περίμενε αυτό που συνέβαινε έξω από το σπίτι.

«Σοκαρίστηκα. Μου είναι πολύ δύσκολο, δε μπορώ να πιστέψω αυτά που έλεγε ο κόσμος», είπε χαρακτηριστικά «Τα παιδιά μας έχουν στοιχίσει τόσο πολύ που πλέον ζούμε για να λέμε ότι ζούμε», προσέθεσε.

Για το γεγονός ότι οι αντιδράσεις της 33χρονης, μετά τους θανάτους των κοριτσιών, προκάλεσαν προβληματισμό, η μητέρα της είπε ότι «η Ρούλα έκλαιγε, πονούσε. Δεν είναι ο άνθρωπος που θα ουρλιάξει, αλλά στην Τζωρτζίνα το έκανε. Της στοίχισε περισσότερο γιατί είχε χάσει και τα άλλα δυο παιδιά»

Όσον αφορά αυτά που ακούγονται για τη σχέση της με τον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη, ότι μέσω της Τζωρτζίνας προσπαθούσε να τον κρατήσει, η μητέρα της είπε πως «αυτό που λένε είναι ανυπόστατο», καθώς αν ήθελε η Ρούλα να τον κρατήσει δεν θα σκότωνε την 9χρονη που του είχε αδυναμία.

«Δεν τα έβλαψε τα παιδιά σε καμία περίπτωση. Τα αγαπούσε, ήταν συνέχεια μαζί τους», επιμένει να τονίζει η μητέρα της.

Παράλληλα, η αδερφή της Ρούλας είπε ότι αυτό που γινόταν χτες έξω από το σπίτι είναι ανεπίτρεπτο. «Πού είναι οι θεσμοί; Ποιος μας προστάτευσε; Έσπασαν την πόρτα»

Για τα παιδιά και τη σχέση τους με τη Ρούλα, τόνισε ότι «δεν ήταν ποτέ παραμελημένα ή κακοποιημένα. Ήταν τρελαμένα με τη Ρούλα. Με το Μάνο ήταν μια οικογένεια εντελώς φυσιολογική»

Είπε, επίσης, ότι «κάποια πράγματα θα φανούν σε βάθος χρόνου. Είναι μεγάλη αδικία για τη Ρούλα. Δεν έχει προλάβει να ξεσπάσει που έχασε και τη Τζωρτζίνα. Όλη η οικογένεια θα τη στηρίζουμε μέχρι τέλους».




To Top