Μητρολίδης: “Θέλουμε η πλατεία Αριστοτέλους να γεμίσει με μικρούς φίλους του Άρη”

Το μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής Εορτασμού των 110 χρόνων από την ίδρυση του Άρη, έκανε γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, τόσο για το Gala στο “Ολύμπιον”, όσο και για την εκδήλωση στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μας συγκίνησε ο Χρήστος Γαλιλαίας. Ευχαριστώ τον πρόεδρο του Α.Σ. και τους κυρίους που έχω δίπλα μου. Θέλω να ξέρει ο κόσμος ότι αυτές οι εκδηλώσεις δε γίνονται με ιδία κεφάλαια. Γίνονται με φίλους, χορηγούς που στηρίζουν χρόνια την ομάδα. Κάνω πρόσκληση και σε άλλους χορηγούς να ενισχύσουν την εκδήλωση. Ό,τι περισσότερο έχουμε στα χέρια μας, τόσα περισσότερα θα επιστρέψουμε στην οικογένεια του Άρη. Θέλουμε η πλατεία Αριστοτέλους να γεμίσει με μικρούς φίλους του Άρη και να «γεμίσει» με διασκέδαση, χαρά, δώρα. Σημαντικό κομμάτι είναι ο φιλανθρωπικός σκοπός, στηρίζουμε τον σύλλογο ΛΑΜΨΗ. Επειδή η χωρητικότητα για το γκαλά της 24ης Μαρτίου είναι περιορισμένη, αναγκαστήκαμε να βγάλουμε εισιτήριο, για καλό σκοπό.

Ξεκινώντας από την πρώτη μέρα, στο γκαλά του «Ολύμπιον» παρουσιαστές θα είναι ο Βασίλης Σκουντής και Έλενα Παπαδημητρίου, που έχει δηλώσει τα αισθήματά της για τον Άρη. Θα υπάρχουν βραβεύσεις, μουσική ψυχαγωγία και ένα δώρο που θα δοθεί.

Σε όλη τη διάρκεια της 25ης Μαρτίου, στο γυάλινο σπιτάκι δίπλα στο Ολύμπιον και το ξενοδοχείο Ηλέκτρα θα βρίσκονται κάποια ιστορικά Κύπελλα, θα είναι κάτι σαν κινητό Μουσείο για τον κόσμο που δεν τα έχει δει και θέλει να τα αγγίξει, να τα δει, να τα φωτογραφήσει, να μάθει την ιστορία τους. Ευχαριστούμε τον Δήμο Θεσσαλονίκης και το Φεστιβάλ για την παραχώρηση του χώρου.

Στην πλατεία Αριστοτέλους, θα υπάρχει μία μεγάλη σκηνή και θα γίνουν βραβεύσεις σε διάφορα τμήματα του συλλόγου και εν ενεργεία αθλητών. Θα υπάρχει DJ σετ, live graffiti με το λογότυπο των 110 χρόνων. Από το πρωί ως τις 21:00, θα γίνει επίδειξη αθλημάτων, θα υπάρχει χορευτικό συγκρότημα, αλλά και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές και αθλητές του μπάσκετ. Οι δύο παρουσιαστές θα είναι η Βάσω Τσάνα και ο Γιάννης Δασκάλου. Η ημέρα θα κλείσει με συναυλία της… οικογένειας του Άρη, από τον γνωστό σε όλους Δημήτρη Φίστα».

To Top