Μητρούδης: «Τότε δίναμε την ψυχή μας, τα λεφτά μας και τις δουλειές μας…»

Οι εποχές που τα παιχνίδια Άρη – ΠΑΟΚ έκριναν τίτλους έχουν περάσει. Τα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης δεν έχουν την αίγλη και τη λάμψη του παρελθόντος και σ’ αυτό στάθηκε ο πρώην πρόεδρος των κίτρινων, Θεόφιλος Μητρούδης.

“Σημασία είχε το ότι υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός εκείνη την εποχή και τώρα αυτός έφυγε στην Αθήνα”, τόνισε μιλώντας στο «Αθλητικό Μετρόπολις» ενώ θυμήθηκε και την μεγαλύτερη νίκη σε διαφορά του Άρη επί του συμπολίτη που σημειώθηκε επί των ημερών του στην προεδρία της ομάδας, τη σεζόν 1992-93. «Σε ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, το πρώτο μετά την έλευση του Τάρπλεϊ, είχαμε κερδίσει με διαφορά 32 πόντων (σ.σ. 88-56)”, είπε και πρόσθεσε: “Υπήρχε μεγάλη συγκινησιακή φόρτιση αλλά υπήρχε άμιλλα μεταξύ μας. Δεν έχω να θυμηθώ κάτι κακό. Ό, τι συνέβαινε το ξεπερνούσαμε. Ήταν εποχές που δεν θα ξανάρθουν. Τότε δίναμε την ψυχή μας, τα λεφτά μας και τις δουλειές μας γι’ αυτό που αγαπούσαμε, ενώ τώρα υπάρχει μεγάλος επαγγελματισμός”.

Σε ερώτηση για το αν πηγαίνει στο γήπεδο, απάντησε: “Έχω να πάω στο γήπεδο από εκείνη την εποχή. Μετά από ένα παιχνίδι ένας με έβρισε μπροστά στα παιδιά μου. Από τότε έδωσα την υπόσχεση ότι ζωντανός δεν θα ξαναπεράσω από αυτό το γήπεδο”.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top