Μητρόπουλος: “Ο Άρης κουβαλάει ιστορία και έχει τον κόσμο δίπλα του”

Ο βοηθός προπονητή του Ρεθύμνου Δημήτρης Μητρόπουλος μίλησε για τον τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι που θα δώσει η κρητική ομάδα κόντρα στον Άρη στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League. 

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της αυριανής αναμέτρησης, τονίζοντας πως η συγκέντρωση θα παίξει τον καταλυτικότερο ρόλο.

Αναλυτικά:

“Με την ιστορία που κουβαλάει ο Άρης και έχοντας τον κόσμο δίπλα του το παιχνίδι θα είναι σίγουρα δύσκολο για εμάς. Ο Άρης είναι μία ομάδα που παίζει σκληρά στο αμυντικό κομμάτι. Αν τα παιδιά είναι έτοιμα σωματικά και ψυχικά θα έχουμε πολλές ελπίδες για τη νίκη, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μία ομάδα όταν αγωνίζεται στο Αλεξάνδρειο.

Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε είναι η συγκέντρωση στα τελευταία λεπτά γιατί οι λεπτομέρειες είναι πάντα σημαντικές σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Άλλωστε από αυτές τις λεπτομέρειες έχουμε χάσει πολλές ευκαιρίες φέτος να φύγουμε νικητές σε εκτός έδρας ματς. Είναι κομβικό αυτό το παιχνίδι γιατί αν το κερδίσουμε κατά 90% θα πάρουμε την πρόκριση για τα πλέι οφ».

To Top