Μητρόπουλος στο PRESSARIS: “Είμαι χαρούμενος, δεν βλέπω την ώρα να παίξω για τον Άρη”!

Ο Παύλος Μητρόπουλος μίλησε αμέσως μετά την επικύρωση της προφορικής συμφωνίας με τον Άρη, αλλά και τον Παναιτωλικό στο PRESSARIS. Δεν έκρυψε την χαρά του για την εξέλιξη αυτή, δήλωσε… διψασμένος για μπάλα και για να βοηθήσει την ομάδα στην δύσκολη προσπάθειά της.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο PRESSARIS πριν από λίγο:

– Παύλο, καλορίζικος!

“Ευχαριστώ να είστε καλά. Μαθαίνονται τα νέα γρήγορα…” (γέλια)

-Ολοκληρώθηκε η συμφωνία;

“Ναι, βέβαια! Είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό! Τόσο γιατί μίλησα με τους ανθρώπους του Άρη και τα βρήκαμε σε όλα, όσο και γιατί ο Παναιτωλικός έδειξε καλή διάθεση για να λυθεί το θέμα μου και να μπορέσω να παίξω ποδόσφαιρο σε μια ομάδα, όπως ο Άρης. Από την διοίκηση του Παναιτωλικού δεν έχω κανένα παράπονο και μακάρι να ήταν σαν αυτήν όλες οι διοικήσεις με άφησε να διαλέξω εγώ την επόμενή μου ομάδα και με ενημέρωσε και για την συμφωνία της με την διοίκηση του Άρη.”.

– Με τι στόχους έρχεσαι στη Θεσσαλονίκη;

“Πρέπει να ξέρετε ότι είμαι διψασμένος για ποδόσφαιρο, δεν βλέπω την ώρα να παίξω στον Άρη και να διακριθώ. Έρχομαι στη Θεσσαλονίκη για να βοηθηθούμε όλοι. Πρώτα ο Άρης με τη δική μου παρουσία και στη συνέχεια και εγώ”.

– Οι λόγοι που δεν αγωνιζόσουν δεν ήταν αγωνιστικοί…

“Οχι και το ξέρετε. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω σε αυτό. Απλά εγώ έκανα συενχώς προπονήσεις είμαι έτοιμος και διψασμένος, όπως σας είπα. Ίσως αυτό το διάστημα να μου έκανε και καλό για να βοηθήσω με πιο πολύ πείσμα τον Άρη”.

-Ένα σχόλιο για τον Άρη;

“Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα γι αυτό και τον διάλεξα από άλλες προτάσεις που είχα. Διαθέτει ένα σπουδαίο φίλαθλο κοινό. Είναι ένα μεγάλο κίνητρο για μένα. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά του. Αν όλα πάνε καλά, θέλω να ανέβω μέχρι την Παρασκευή, να πιάσω δουλειά και να είμαι την Κυριακή στο γήπεδο για να δω την ομάδα με την Ξάνθη και τον κόσμο”.

– Γνωρίζεις κάποια από τα παιδιά του Άρη;

“Ναι, ήμασταν συμπαίκτες με τον Κώστα Καπετάνο, με τον οποίο είμαστε και φίλοι και με τον Νίκο Ψυχογιό στον Ολυμπιακό Βόλου. Ξέρω ποδοσφαιρικά και τα περισσότερα παιδιά. Ο Άρης έχει ένα νεανικό ρόστερ, αλλά υπάρχει μεγάλο ταλέντο”

-Με τον Λούκας Αλκαράθ μίλησες;

“Όχι ακόμη. Θα γίνει σύντομα κι αυτό. Είναι ένας προπονητής που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στην προσπάθειά της”.

-Καλή επιτυχία!

“Να είστε καλά, ευχαριστώ”

To Top