ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μητσίογλου: «Αν καταλάβουμε όλοι ότι ο Άρης είναι η όασή μας, τότε θα είναι όλα όμορφα κι ωραία»

Ο Στέλιος Μητσίογλου έχει γίνει σύμβολο Αρειανοσύνης με την ιστορία του που αναδείχθηκε μέσα από τον σύλλογο. Για τον ίδιο ο Άρης είναι η όασή του και έτσι προτρέπει όλους τους Αρειανούς να βλέπουν τον σύλλογο!

Ο κ. Μητσίογλου μίλησε στο αφιέρωμα για τα 107α γενέθλια του Άρη: “Νιώθω υπερήφανος γιατί είμαι Αρειανός! Γίνεται γνωστός ο Άρης μέσω εμού. Δύο χρόνια πριν με ξανάπιασε η ιστορία και εκεί μελαγχόλησα και αμάρτησα γιατί είπε “γιατί Θέε μου; Μου έδωσες ένα, μου δίνεις κι άλλο…”. Έλα όμως που ο Θεός δεν αφήνει κανέναν. Μέσω ενός συναρειανού που δεν τον ξέρω, με έβγαλε φωτογραφία και την έβαλε στο διαδίκτυο και εκεί με είδε ο κ. Καρυπίδης και έδωσε εντολή να με βρουν. Δεν μιλούσα στα παιδιά μου, τη γυναίκα μου, τα εγγόνια μου. Από τη μελαγχολία. Δεν ήμουν καλά. Θυμάμαι πήγαμε να πάρουμε κάτι αποτελέσματα και με είδε ο Γιώργος που μου έχει συμπεριφερθεί δεν μπορώ να πω πως και με έφεραν εδώ για να μου δώσουν το εισιτήριο των VIP και είχα δίπλα του τον Σπυρίδωνος, τον Αλεξιάδη, τον Τζιφόπουλο, τον Μπουγιουκλή, τον Καπερνέκα! Τι τιμή μεγάλη ήταν αυτή. Και στο κάτω κάτω αυτοί δεν είχαν καμία υποχρέωση σε μένα. Η υποχρέωση είναι δική μου αποκλειστικά. Χάρη σε αυτή την ιστορία έχει φύγει η μελαγχολία και από τότε περιμένω πότε θα πάει Κυριακή και Τετάρτη για να έρθω να δω την ομάδα”.

Αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο σύλλογος μεγαλώνει παρότι δεν έχει κερδίσει τίτλο για πολλά χρόνια: “Ο Άρης είναι ο βράχος! Ότι και να τον κάνουν, όχι Γ’ Εθνική να τον ρίξουν, ότι στο CAS να τον στείλουν, δεν υπάρχει περίπτωση να τον κάνουν ζημιά. Ο Άρης είναι αθάνατος!”.

Αυτή η ατμόσφαιρα εδώ μόνο εμείς την κάνουμε. Για μένα ο Άρης, δεν θέλω να περιαυτολογήσω… Αλλά ένας ταλαιπωρημένος στην έρημο περπατάει, περπατάει και βρίσκει δέντρα και νερό και βουτάει εκεί μέσα και παίρνει δυνάμεις και συνεχίζει. Αν καταλάβουμε όλοι ότι ο Άρης είναι η όασή μας, τότε θα είναι όλα όμορφα κι ωραία”.

To Top