ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μητσοτάκης για το νέο γήπεδο του Άρη: “Κάθε πράγμα στην ώρα του…” (video)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την διάρκεια μιας σύντομης ομιλίας του σε γνωστή καφετέρια της Θέρμης, παρουσία στελεχών της ΝΔ αλλά και πλήθος κόσμου που ανυπομονούσε για την άφιξή του, αναφέρθηκε μετά από προτροπή φίλων του Άρη στο θέμα του νέου γηπέδου.

Αφού τόνισε πως ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να αποκτήσει το δικό του γήπεδο, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στους Αρειανούς και Ηρακλειδείς που βρίσκονταν στο σημείο, λέγοντας τους «κάθε πράγμα στην ώρα του». Είχε προηγηθεί βέβαια η σχετική… προτροπή των φιλάθλων των συγκεκριμένων ομάδων.

«Είχαμε αναλάβει να ολοκληρώσουμε το προεδρικό διάταγμα σχετικά με την διαμόρφωση του χώρου της Νέας Τούμπας, τηρήσαμε αυτή τη δέσμευση και τώρα είμαι σίγουρος πως θα προχωρήσουμε με γρήγορους ρυθμούς για να γίνει πράξη ένα όνειρο πολλών δεκαετιών για πολλούς οπαδούς του ΠΑΟΚ, αλλά και για όλη την Θεσσαλονίκη» είπε αρχικά όπως αναφέρει το ThessToday.gr και στη συνέχεια οι φίλοι του Άρη και του Ηρακλή του έκαναν… πάσα για τις ομάδες τους, με τον πρωθυπουργό να λέει: “κάθε πράγμα στην ώρα του”.

To Top