ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μητσοτάκης: “Προχωράμε για το γήπεδο του Άρη”

Ανάμεσα στις συναντήσεις που είχε με διαφόρους φορείς ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, το απόγευμα της Πέμπτης στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, ήταν και αυτή με τους ανθρώπους του Άρη.

Τον σύλλογο εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Νιικόλαος Τριμμάτης, μαζί με τον νομικό του Ερασιτέχνη, Χρήστο Γρόλλιο. Λόγω της παρουσίας πολλών φορέων δεν κατέστη δυνατό να ειπωθούν πολλά ανάμεσα στην πλευρά των κκιτρινόμαυρων και του Πρωθυπουργού, ο οποίος ωστόσο επιβεβαίωσε την εκφρασμένη πρόθεση της Πολιτείας για την υλοποίηση του πρότζεκτ που αφορά το νέο γήπεδο στην περιοχή της Πυλαίας.

Μάλιστα αναφέρθηκε στο ζήτημα και με δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, σημειώνοντας ότι, “προχωράμε με την γρήγορη ωρίμανση της διπλής ανάπλασης με μετακίνηση του γηπέδου του Άρη σε οικόπεδο του ΟΑΕΔ”.

Στη συνάντηση συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι κ.κ. Τζιτζικώστας, Μπίλιας, Καϊτετζίδης, με τον πρώτο να τονίζει τη σημασία του νέου γηπέδου για τον Άρη και την αξιοποίηση της περιοχής στη Χαριλάου, κάνοντας λόγο για “προσφορά του Άρη στην κοινωνία”, μέσα από τα έργα που θα γίνουν στις δύο περιοχές.

To Top