Μητσοτάκης: “Στο ποδόσφαιρο χρειάζονταν πιο τολμηρές παρεμβάσεις” (video)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετείχε στη σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες και στις δηλώσεις του αμέσως μετά αναφέρθηκε και στο ζήτημα της οπαδικής βίας και τα μέτρα που έλαβαν να διεξαχθούν τα παιχνίδια ποδοσφαίρου κεκλεισμένων των θυρών για δύο μήνες.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός τόνισε συγκεκριμένα ότι τα μέτρα που είχε λάβει η Πολιτεία πριν από την τελευταία επεισόδια δεν ήταν αρκετά και γι’ αυτό χρειαζόταν πιο τολμηρές παρεμβάσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τις Βρυξέλλες για το ζήτημα της οπαδικής βίας: “Όταν παίρνουμε αποφάσεις στην κυβέρνηση δεν μετράμε τη δημοτικότητα των αποφάσεων. Δεν κάνουμε πολιτική με γνώμονα τις δημοσκοπήσεις. Είναι σαφές ότι τα πράγματα στο ποδόσφαιρο είχαν φτάσει σε ένα σημείο όπου χρειάζονταν πιο τολμηρές παρεμβάσεις. Είναι επίσης σαφές πως τα μέτρα που είχαμε πάρει δεν ήταν αρκετά.

Από εκεί και πέρα, η ορθότητα των μέτρων μας θα φανεί στην πορεία, αλλά θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διασφαλίσουμε τη δημόσια τάξη και να επιτρέψουμε στους Έλληνες να απολαμβάνουν την ομορφιά του ποδοσφαίρου μακριά από οποιοδήποτε φαινόμενο βίας”.

 

To Top