Μητσοτάκης: «Το Αθλητισμού θα μετακινηθεί από το υπουργείο Πολιτισμού στο Παιδείας»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «RealNews» τόνισε πως η αρμοδιότητα του αθλητισμού θα μετακινηθεί από το υπουργείο Πολιτισμού σε εκείνο της Παιδείας.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης σε ερώτηση που του τέθηκε σχετικά με το αν θα υπάρξουν αλλαγές στην δομή της κυβέρνησης σε συνέντευξη που παραχώρησε, αποκάλυψε πως η αρμοδιότητα του αθλητισμού θα μετακινηθεί από το υπουργείο Πολιτισμού που βρίσκεται τώρα στο υπουργείο Παιδείας. Αυτό θα συμβεί όμως με εκείνο να παραμένει ως διακριτό χαρτοφυλάκιο και να έχει αναπληρωτή υπουργό.

Αναλυτικά το απόσπασμα αυτό:

«Οι ρυθμίσεις που θα φέρουμε, λοιπόν, θα αφορούν την οργάνωση της κεντρικής διοίκησης, την κατανομή των αρμοδιοτήτων και τη λειτουργία του υπουργικού συμβουλίου. Θα υπάρξουν, επίσης, και κάποιες μετακινήσεις αρμοδιοτήτων μεταξύ υπουργείων. Έχω, ήδη, ανακοινώσει τουλάχιστον ένα νέο υπουργείο για θέματα Κοινωνικής Μέριμνας και Πολιτικής. Για την οικογένεια, το Δημογραφικό και τη Στέγαση. Μπορώ ακόμη να σας πω ότι η αρμοδιότητα του Αθλητισμού θα μετακινηθεί στο Παιδείας από το Πολιτισμού, ως διακριτό χαρτοφυλάκιο και με αναπληρωτή υπουργό».

To Top