ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μια άλλη νοοτροπία: Η Στρασμπούρ έκανε πρόταση ανανέωσης στον Κολέ μετά το -19 από τον Άρη!

Μια ημέρα μετά την συντριβή από τον Άρη με 19 πόντους στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ο πρόεδρος της Στρασμπούρ ούτε άστραψε, ούτε βρόντηξε, αλλά έδωσε συνέντευξη και γνωστοποίησε πως έχει κάνει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου στον Βενσάν Κολέ!

Κόντρα σε οποιαδήποτε… ελληνική νοοτροπία, ο Μαρσιάλ Μπελόν, δεν έκραξε τους πάντες μετά την βαριά ήττα της ομάδας του στην Θεσσαλονίκη. Βέβαια, δεν ζει στην Ελλάδα, στην Γαλλία ζει και στην ήρεμη Αλσατία, στο Στρασβούργο.

Είναι, όμως, δείγμα νοοτροπίας ότι μια μέρα μετά από ένα τόσο αρνητικό αποτέλεσμα για την φιναλίστ του περσινού Γιούροκαπ που έπαιζε πιο πριν στην Ευρωλίγκα, να δηλώνει ο πρόεδρός της πως έχουν στόχο την επέκταση του συμβολαίου του προπονητή. Έστω κι αν τον έχουν εκεί από το 2011…

Την ίδια ώρα η Λεμάν επισήμως έχει ζητήσει από την Στρασμπούρ να… αποκτήσει τον Κολέ και ο Μπελόν τόνισε σε απολύτως πολιτισμένο ύφος “είναι θεμιτό να τον θέλει η πρώτη του ομάδα (υπήρξε παίκτης και προπονητής εκεί), έχει δύο προτάσεις στα χέρια του και θα αποφασίσει…”.

To Top