ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μια αγκαλιά για τον Δημήτρη

O Δημήτρης Σαχινίδης μοιράζεται τις σκέψεις του με τους αναγνώστες του PRESSARIS με αφορμή το αυριανό πάρτι του Super 3.

Αναλυτικά:

Είναι αδιαπραγμάτευτο πώς η ανθρώπινη ζωή είναι το υπέρτατο αγαθό στις μέρες μας κι αυτό μας υποχρεώνει όλους μηδενός εξαιρουμένου να στεκόμαστε αρωγοί σε κάθε λογής πρωτοβουλία που αποσκοπεί στη στήριξη και την αμέριστη συμπαράσταση προς το πρόσωπο ενός συνανθρώπου μας.
Όπως λοιπόν έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγες ημέρες ο Super 3 διοργανώνει αύριο 3/11 πάρτι προς τιμήν του Δημήτρη, ενός ανθρώπου που εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα δίνει τον προσωπικό του ξεχωριστό αγώνα για να επιστρέψει ακόμα δυνατότερος στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας.
Τέτοιου είδους κινήσεις μόνο αξιοθαύμαστες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν κι αυτό γιατί δεν πρέπει ποτέ να λησμονούμε πώς στέλνουν πολλαπλά μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, αφού τόσο ο Άρης όσο  η κοινωνία μας τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον βάλλονται από μια παρατεταμένη κοινωνική κρίση.
Όποιος λοιπόν έχει τη δυνατότητα είναι απαραίτητο να συνδράμει αγκαλιάζοντας ζεστά αυτήν την προσπάθεια που οργανώνουν οι άνθρωποι του Συνδέσμου, αφού σε τέτοιες περιόδους που η αγαπημένη μας ομάδα ψάχνει να βρει τα πατήματα της σε όλα τα επίπεδα, έχουμε χρέος να γίνουμε ξανά μια μεγάλη οικογένεια ενθυμούμενοι το ένας για όλους και όλοι για έναν.
To Top