Μια… αγκαλιά όλος ο Άρης στο πλευρό του Γιαννίτση! Ο τραυματισμός, ο Αγκάνθο και η επιστροφή (PRESSARIS-photos)

Οι οικογένειες φαίνονται στα δύσκολα. Όλος ο Άρης απέδειξε ότι είναι μια μεγάλη οικογένεια, ανοίγοντας την αγκαλιά του για τον Μιχάλη Γιαννίτση.

Όπως σημειώσαμε σε άλλο ρεπορτάζ, ο νεαρός αμυντικός υποβλήθηκε σήμερα σε εγχείριση, μια και ταλαιπωρούταν εδώ και περίπου ενάμιση μήνα από ενοχλήσεις στον έσω μηριαίο σπόνδυλο. Όπως διαπιστώθηκε από την επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε η βλάβη ήταν μικρή σε έκταση και βάθος.

Ο χόνδρος του ήταν μόλις 1 εκατοστό, κάτι που σημαίνει τελικά ότι θα επιστρέψει το πολύ σε τρεις στη δράση (θα είναι με πατερίτσες περίπου 3 βδομάδες). Ο Γιαννίτσης γλύτωσε τα χειρότερα. Για να γίνει αντιληπτό, ο Αγκάνθο ο οποίος είχε το ίδιο πρόβλημα και ο χόνδρος έφτασε τα 2 εκατοστά, έμεινε εκτός δράσης για 8 μήνες!

Από κει και πέρα, όλος ο Άρης πέρασε από το Διαβαλκανικό κέντρο. Ο νεαρός αμυντικός δέχθηκε επίσκεψη από από συμπαίκτες, προπονητές και διοίκηση.

Οι Νταβίντ Αγκανθο, Γιάννης Γιαννιώτας, Νίκος Αγγελούδης, Κώστας Καζναφέρης, Σωκράτης Διούδης, Δημήτρης Σουνάς, αλλά και ο Τάσος Θέος και ο Κυριάκος Μπιμπισίδης βρέθηκαν στο πλευρό του και μίλησαν με τον Γιαννίτση. Του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα και ο κεντρικός αμυντικός ζήτησε μόνο τη νίκη με τον Αστέρα, που θα σημαίνει άλλο ένα βήμα προς την παραμονή!

* Στις φωτογραφίες διακρίνεται ο Γιαννίτσης μετά την επέμβαση, μαζί με τον Δημήτρη Σαββαΐδη του PRESSARIS, αλλά και τον φίλο και πρώην συμπαίκτη του στις ακαδημίες του Άρη Πάνο Βασβάνη.

To Top