Μια αγωνιστική στον Παναθηναϊκό

Με αποκλεισμό της έδρας του για έναν αγώνα τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα όσα συνέβησαν στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Με κόσμο το ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής με τους Πειραιώτες.

Με αποκλεισμό της έδρας του για έναν αγώνα τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα όσα συνέβησαν στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Οι πράσινοι θα εκτίσουν την ποινή τους στο παιχνίδι για την Α1 μπάσκετ με τον Απόλλωνα Πατρών για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αν τιμωρούνταν με δύο αγωνιστικές, θα έπαιζαν χωρίς κόσμο στο ντέρμπι της πρεμιέρας του δευτέρου γύρου απέναντι στον Ολυμπιακό, που πιθανότατα θα κρίνει και την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.

Εκτός από την τιμωρία της έδρας, οι πράσινοι καλούνται να πληρώσουν και πρόστιμο ύψους 12.700 ευρώ.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

«58/27-12-2013

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
1) Επιβάλλεται στην ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΕ για την συμπεριφορά του βοηθού προπονητού της κ. Παπαχατζή Αθ., έγγραφη επίπληξη με δημοσίευσή της στον Τύπο, κατά τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΑΡΗ της 22-12-2013 και
2) Επιβάλλεται στον Αθ. Παπαχατζή, βοηθό προπονητή της ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΕ, για ανάρμοστη συμπεριφορά προς τους διαιτητές του εν λόγω αγώνα, αυστηρή έγγραφη επίπληξη με παράλληλη ανακοίνωσή της στον Τύπο και πρόστιμο 1.100,00, κατά τον ως άνω αγώνα.
57/27-12-2013

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.
Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ:
α) για ρίψη αντικειμένων επικίνδυνων για την σωματική ακεραιότητα παικτών, διαιτητών, παραγόντων κλπ. (κροτίδων που παράγουν ήχο και φως) εντός του αγωνιστικού χώρου, ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας και πρόστιμο 10.000,00€,
β) για τα υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα που δεν συνιστούσαν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 500,00€ και
γ) για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (χρήση καπνογόνων και κροτίδων) πρόστιμο 2.200,00€, κατά τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ της 23-12-2013».

To Top