Μια ανάσα από την λύση με τα δελτία ο Άρης!

Παράλληλα και πέρα από τη διαδικασία που ξεκίνησε στο θέμα της υπαγωγής στο άρθρο 99, η ΠΑΕ Άρης ολοκληρώνει τις προσπάθειες προκειμένου να κερδίσει τη μάχη με τα δελτία. Προσπάθεια που κορυφώνεται και όπως όλα δείχνουν θα έχει θετική κατάληξη ανακουφίζοντας τους κίτρινους.

Όπως είναι γνωστό, ο Άρης αγωνίζεται με προσωρινά δελτία για τους παίκτες που ήρθαν με μεταγραφή φέτος. Και δεν είναι λίγοι μια και αποτελούν πάνω από το 50% του φετινού ρόστερ. Η προθεσμία από την αρμόδια επιτροπή λήγει στις 14 Σεπτεμβρίου προκειμένου να καταθέσει το τελευταίο χαρτί, αυτό των διακανονισμών με κάποιους παίκτες (Φατί, Ντίκο, Σανκαρέ, Τόχα, Σηφάκης κ.α.) ώστε να πάρει το πράσινο φως από την αρμόδια επιτροπή.

Η κίτρινη ΠΑΕ κατέβαλλε σοβαρές προσπάθειες προκειμένου να ξεπεράσει το εμπόδιο των προσωρινών δελτίων. Η διοικούσα επιτροπή εξέτασε μια σειρά από εναλλακτικούς τρόπους -έχοντας ήδη έρθει σε συμφωνία με τους εμπλεκόμενους, πρώην ποδοσφαιριστές, μάνατζερ- για να είναι καθ” όλα νομότυπη ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με την ΑΕΚ. Οι προσπάθειες αυτές, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν θετική κατάληξη.

Στην Αλκμήνης δεν έκρυβαν την αισιοδοξία τους ότι στο τέλος το θέμα θα κλείσει θετικά από σήμερα θετικά με την κατάθεση και του τελευταίου εγγράφου και την Παρασκευή θα εγκριθεί και αυτό, οπότε την Κυριακή θα αγωνιστούν κανονικά όλες οι φετινές μεταγραφές.

To Top