“Μια ανάσα” από τον τίτλο η Σίτι (video)

Υπόθεση δύο λεπτών ήταν για την Μάντσεστερ Σίτι το παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα επικράτησε με 2-0 και πλέον βρίσκεται μία νίκη μακριά από την κατάκτηση της Premier League.

Στο 57ο ο Αγκουέρο έκανε μία πανέμορφη ενέργεια και σημείωσε μόλις το 2ο τέρμα του στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ στην επόμενη φάση ο Τόρες σημείωσε το 700ό τέρμα της Σίτι επί Γκουαρδιόλα (157 παραπάνω από την επόμενη ομάδα στο ίδιο χρονικό διάστημα). Ο Στέρλινγκ είχε κι αυτός την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ με ένα ξαφνικό σουτ στο 62′, όμως η προσπάθειά του βρήκε δοκάρι.

Έτσι, οι «πολίτες» πανηγύρισαν το 19ο συνεχόμενο διπλό σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά και το 11ο σερί διπλό στην Premier League, που αποτελεί ισοφάριση του ιστορικού ρεκόρ στη μεγάλη κατηγορία.

Με το μυαλό στη ρεβάνς με την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Γκουαρδιόλα παρέταξε την ομάδα του με 8 αλλαγές σε σχέση με το ματς της Τετάρτης, κάτι που έπαιξε το ρόλο του στο πρώτο ημίχρονο.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Γκουαΐτα, Γουόρντ, Κουγιατέ, Νταν, Μίτσελ, Ρίντεβαλντ (59′ Σλουπ), Μιλιβόγεβιτς, Έζε, Τάουνσεντ (82′ Αγιού), Μπεντέκε (67′ Ματετά), Ζαά.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Κανσέλο, Ακέ, Λαπόρτ, Μεντί, Τόρες, Φερναντίνιο (67′ Ζιντσένκο), Ρόδρι, Στέλρινγκ, Αγκουέρο, Ζεζούς.

To Top