Μια απίστευτη ανθρώπινη ιστορία θάρρους και θέλησης

Ο Στράτος Φούσκας, ο ανασταλτικός μέσος της Κ17 του Άρη ζει μια απίστευτη ιστορία, από την οποία όπως όλα δείχνουν βγαίνει νικητής, χάρη στο θάρρος και στη θέλησή του.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μίλησε για το πρόβλημα όρασης που είχε από τον τραυματισμό του στον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, με την Ξάνθη για τον κίνδυνο να χάσει ακόμη και την όρασή του (!), αλλά και τη δύναμη που του δίνει ο Άρης για να συνεχίζει να κάνει αυτό που αγαπάει!.  

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Φούσκας μιλώντας στο επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου.

Μιλώντας αρχικά για τον σοβαρό τραυματισμό του στον αγώνα της πρεμιέρας με την Ξάνθη, ανέφερε:

«Με χτύπησε η μπάλα στο μάτι. Κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν έβλεπα καλά, αλλά συνέχισα να παίζω γιατί έπρεπε να βοηθήσω την ομάδα μου.

Είναι  σοβαρός τραυματισμός και σπάνιος. Παραλίγο να έχανα την όραση μου. Το έχω ξεπεράσει όμως και είμαι σε καλό δρόμο».

Για τη διάρκεια του τραυματισμού και την επόμενη μέρα είπε: «Αυτός ο τραυματισμός με κράτησε εκτός τρεις με τέσσερις εβδομάδες. Οι γιατροί μου είπαν ότι ήταν σπάνιο να συμβεί αυτό στο ποδόσφαιρο. Μετά μου είπαν ότι είναι στο χέρι μου άμα θέλω να συνεχίσω και αν το κάνω, να φοράω ειδικά γυαλιά, γιατί άμα ξαναχτυπήσω θα έχω μεγάλο πρόβλημα».

Για το αν σκέφτηκε να τα παρατήσει: «Δεν έχω σκεφτεί να τα παρατήσω γιατί αγαπάω πολύ το ποδόσφαιρο και τον Άρη».

Για τα ειδικά γυαλιά που πλέον φοράει: «Είναι μόνο προστατευτικά. Δεν είναι για να βλέπω καλύτερα αλλά για να μην ξαναχτυπήσω. Στην αρχή με επηρέασαν στην απόδοση μου, αλλά τώρα τα συνηθίζω. Σε ότι αθλητική δραστηριότητα συμμετέχω πάντως, πρέπει να τα φοράω».

Για την επανεμφάνισή του με την Κ-17, πάλι κόντρα στην Ξάνθη: «Πριν από το ματς σκεφτόμουν ότι με αυτή την ομάδα τραυματίστηκα. Δεν δίστασα όμως να παίξω και είπα ότι θα τα δώσω όλα».

Για τις φιλοδοξίες που έχει: «Καλό θα ήταν του χρόνου  αν μπορέσω να προχωρήσω στην Κ-20 και κάποια στιγμή να ανέβω στην πρώτη ομάδα και να παίξω στο Κλεάνθης Βικελίδης».

Για την Κ-17: «Έχουμε δέσει σαν ομάδα. Βρίσκουμε το ρυθμό μας και από παιχνίδι σε παιχνίδι είμαστε καλύτεροι. Στόχος μας είναι να περάσουμε στα play off και να πάρουμε το Πρωτάθλημα».

Σχετικά με το ποιον παίκτη έχει σαν πρότυπο: «Ο Ρίκι Φατί είναι μεγάλο πρότυπο. Είναι πολύ καλός, δυναμικός και μακάρι να του μοιάσω κάποια στιγμή».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top