ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μια απροσδόκητη και συνάμα σπουδαία επιστροφή για τον Αρη και τον Μποχωρίδη

Οι πληροφορίες έδιναν τον Λευτέρη Μποχωρίδη να είναι κλεισμένος από τον Προμηθέα Πάτρας.

Την Πέμπτη όμως οι πληροφορίες αναστράφηκαν και ο Ελληνας άσος επιστρέφει στην ομάδα που ανδρώθηκε. Μια προσθήκη που θα δικαιώσει το αίτημα φιλάθλων του Αρη να επιστρέψει όσο είναι ελεύθερος και παράλληλα μιλώντας για εν ενεργεία διεθνή παίκτη.

Για αυτή την θετική κατάληξη, καίριο ρόλο έπαιξε η δεδομένη επιθυμία του να επιστρέψει. Αφού, μεταξύ άλλων, άφησε στην άκρη μια καλύτερη οικονομικά πρόταση που είχε στο τραπέζι από άλλο σύλλογο. Ο Ελληνας γκαρντ δεν ξεχνάει τη Θεσσαλονίκη και τον Αρη, οπότε η επιστροφή του έρχεται να ενισχύσει μια ήδη δυνατή περιφέρεια.

Ο Μποχωρίδης έθεσε προτεραιότητα μετά το τέλος του από τον Παναθηναϊκό το εξωτερικό, όμως δεν βρήκε κάποια πρόταση και επέλεξε το ασφαλές περιβάλλον του Άρη.

Ο Eλληνας άσος θα επιστρέψει για τρίτη φορά στον Άρη, φορώντας και πάλι την κιτρινόμαυρη φανέλα μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό.

Ο Μποχωρίδης συμφώνησε για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και πλέον αναμένεται η επίσημη ανακοίνωσή του.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Μποχωρίδης είχε με τον Παναθηναϊκό 2 πόντους, 1,6 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ στην Euroleague και 3,5 πόντους, 2,1 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ στην Basket League.

Ο διεθνής γκαρντ αναμένεται ν’ ανακοινωθεί μέχρι αύριο από τον “Αυτοκράτορα” που συνεχίζει κανονικά τον σχεδιασμό του και η προσοχή στρέφεται στην απόκτηση ενός ξένου περιφερειακού -combo γκαρντ- κατά την επιθυμία του Γιάννη Καστρίτη προκειμένου να ολοκληρωθεί το ρόστερ.

To Top