ΜΠΑΣΚΕΤ

Μια βραδιά αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες του Άρη

Σε μια χρονιά που τα γυναικεία τμήματα του Συλλόγου διέπρεψαν, ο Α.Σ.ΑΡΗΣ τιμά τις αθλήτριες του Συλλόγου και όλους εκείνους που συνετέλεσαν στις επιτυχίες τους.

Την Τετάρτη 22/6 στις 19:00, ο Α.Σ.ΑΡΗΣ οργανώνει μία βραδιά αφιερωμένη στις αθλήτριες του Συλλόγου. Οι ομάδες μπάσκετ, βόλεϊ, ποδοσφαίρου, χαντμπολ αλλά και αθλήτριες ατομικών αγωνισμάτων όπως η πάλη, η κολύμβηση, η πυγμαχία και το τζούντο που είχαν εξαιρετικές επιδόσεις τη σεζόν 2015-2016 θα βρεθούν στο Sportscafe του «Κλεάνθης Βικελίδης» προκειμένου να τιμηθούν από τον Ερασιτέχνη.

Η πορεία των γυναικείων τμημάτων του Συλλόγου φέτος ήταν εξαιρετική!

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ με μια εντυπωσιακή πορεία σε όλη τη χρονιά κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στο βόρειο όμιλο της Α2 και να εξασφαλίσει πανηγυρικά την άνοδό της στην Α1. Οι νεανίδες κατέλαβαν την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της Ε.Κ.Α.Σ.Θ. και έλαβαν τη δεύτερη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων της Ε.Ο.Κ. ενώ κατέκτησαν και το κύπελλο γυναικών της ΕΚΑΣΘ.

Το γυναικείο βόλεϊ κατέκτησε την πέμπτη θέση στην πρώτη χρονιά μετά την επάνοδο της ομάδας στην Α1 κατηγορία. Οι νεάνιδες πήραν τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της ΕΠΕΣΘ ενώ οι παγκορασίδες κατέκτησαν το πρωτάθλημα της ΕΠΕΣΘ

Οι γυναίκες στο ποδόσφαιρο κατέκτησαν την πέμπτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής.

Μεγάλες επιτυχίες είχαν οι γυναίκες και στα ατομικά αθλήματα όπως η κολύμβηση, η πυγμαχία, το τζούντο και η πάλη!

Χορηγός της βραδιάς είναι το Γλυκό Καφέ, Ανδρέα Παπανδρέου 162, Συκιές.

To Top