Μια γροθιά η ομάδα για την πρόκριση, το «στρατηγείο» στην Αθήνα

Ο Άρης βρίσκεται Αθήνα… «Μετακόμισε» για τις επόμενες πέντε μέρες, όπου θα παίξει πάρα πολλά σε σχέση με τους αγωνιστικούς του στόχους τη φετινή χρονιά σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Παίκτες και τεχνικό τιμ παρουσιάζονται σα μια γροθιά. Όλοι δείχνουν να έχουν κατανοήσει το πού βρίσκονται και τι πρόκληση έχουν να αντιμετωπίσουν.

Η κιτρινόμαυρη αποστολή αναχώρησε για την Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη νωρίς το απόγευμα. Στην πρωτεύουσα έφτασε λίγο πριν τις 9 το βράδυ. Εκεί θα παραμείνει για πέντε ημέρες, μέχρι και την Κυριακή, καθώς μετά τον αγώνα του Κυπέλλου με την ομάδα του Περιστερίου, ακολουθεί αυτός για το πρωτάθλημα στο ίδιο γήπεδο.
Tο ξενοδοχείο, όπου κατέλυσε θα αποτελέσει κατά κάποιο τρόπο το… «στρατηγείο» στις επόμενες μέρες. Τις μέρες που οι κίτρινοι θα βρίσκονται στην Αθήνα θα προπονούνται στα βοηθητικά του ΟΑΚΑ.

Από κει και πέρα, σε ότι αφορά το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, όλοι δείχνουν να κατανοούν τη σοβαρότητα της αποστολής τους.

Ναι, υπάρχουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Παίκτες που έχουν να δουν πολύ καιρό το χρώμα χρήματος, σε ένα γενικότερα αρνητικό οικονομικό περιβάλλον.

Σίγουρα, στα αποδυτήρια τις τελευταίες μέρες υπάρχει θέμα συζήτησης για το τι θα γίνει με την τακτοποίηση των οφειλών. Όμως αυτοί οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ίσως αδικήθηκαν και σε πολλές κριτικές, αυτοί που έμειναν και καλούνται να σηκώσουν το βάρος των υποχρεώσεων δείχνουν ότι έχουν συναισθανθεί τη χρονική συγκυρία και τις ευθύνες τους απέναντι στον κόσμο, στον σύλλογο, στους ίδιους τους, τους εαυτούς.

Στις συζητήσεις όλων από το πρωί κυριαρχεί ένα και μοναδικό θέμα: το πώς θα προκριθεί η ομάδα μέσα στην δύσκολη έδρα του Περιστερίου και πώς θα ξεπεράσει την Κυριακή και το βαθμολογικό εμπόδιο του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα.

Το τεχνικό δίδυμο των κίτρινων, ο Γιάννης Μιχαλήτσος και ο Γιώργος Σεμερτζίδης, μαθημένοι στα δύσκολα τόνιζαν στις συζητήσεις στο στενό τους περιβάλλον, ότι «κανείς από την ομάδα δεν φοβάται τη μάχη» και υπογράμμισαν τη θέληση και τη διάθεση όλων να βγουν νικητές από αυτή.

Όπως σημείωνε, άλλωστε, εύστοχα και στο blog του στο PRESSARIS ο Πέτρος Πασσαλής, είναι «κάποιες στιγμές που οι άνδρες ξεχωρίζουν από τα παιδιά». Μπορεί να ακούγεται ρομαντικό, αλλά καλώς ή κακώς έτσι είναι!

To Top