ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μια “γροθιά” οι βετεράνοι του Άρη στο πλευρό του Λεκμπέλο (photo)

Μια “γροθιά” οι βετεράνοι του Άρη στο πλευρό του Λεκμπέλο ! Έντονο είναι το ενδιαφέρον από επώνυμους, αλλά και ανώνυμους φίλους του Άρη προκειμένου να σταθούν στο πλευρό του 51χρονου πρώην ποδοσφαιριστή για το προσωπικό του δράμα που συγκλόνισε την κιτρινόμαυρη οικογένεια.

Ο Λεκμπέλο Άρη δίνει την μεγαλύτερη «μάχη» της ζωής του, καθώς πάσχει από μία σπάνια ασθένεια, μια νευρική μυοπάθεια που παραλύει τα άκρα του σώματος και ήδη έγιναν οι πρώτες ενέργειες για συνταχθούν μαζί του οι βετεράνοι του συλλόγου!

Η κατάσταση του είναι εξαιρετικά κρίσιμη και ο ίδιος μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα αποκάλυψε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια και την προσπάθεια που κάνει να το ξεπεράσει, μια και χρειάζονται ειδικές εξετάσεις και θεραπεία στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στην Ιταλία!

Απόψε το βράδυ έγινε μια πρώτη συνάντηση στο κιτρινόμαυρο στέκι “Μπακαλόγατος”, προκειμένου να δρομολογηθούν οι επόμενες ενέργειες. Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων οι Βένος, Ζήνδρος, Γούναρης, Μπιμπισίδης, Σαμώλης, Οικονομίδης, Εμμανουηλίδης, παρουσία του Λεκμπέλο, ο οποίος δεν έκρυψε την συγκίνησή του για τη μεγάλη “αγκαλιά” που άνοιξε σε αυτήν την δύσκολη περιπέτεια της ζωής του.

Ήδη οι βετεράνοι βρίσκονται σε αναζήτηση προκειμένου, μέσα στις επόμενες βδομάδες να γίνει ένα παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (πιο πιθανή ημερομηνία μετά τα μέσα Μαΐου), ώστε σε πρώτη φάση τα έσοδα να απορροφηθούν σε αυτό τον δύσκολο αγώνα του παλαίμαχου άσου του Άρη, ενός παίκτη από τους πλέον αγαπητούς και με μεγάλη προσφορά στον σύλλογο.

 

To Top