Μια “δωδεκάδα” απουσίες για Παναιτωλικό, 19 παίκτες πήρε στην αποστολή ο Χάβος

Μετά τη σημερινή προπόνηση του Παναιτωλικού, ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή, που αναχωρεί αύριο το πρωί για τη Θεσσαλονίκη ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Άρη. Δέκα συνολικά οι απουσίες.

Αποθεραπεία έκαναν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι κυπέλλου στην Κέρκυρα, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις τακτικής. Θεραπεία έκαναν Γκόλιας και Δάρλας, θεραπεία και στη συνέχεια ατομικό πρόγραμμα οι Θεοδωρίδης, Ιωάννου, Καλί, Μύγας, Κουτρομάνος. Απών ήταν ο Μήλιος που είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων.

Μετά την προπόνηση ο κ. Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή, που αναχωρεί το πρωί του Σαββάτου για τη Θεσσαλονίκη. Συμμετέχουν 19 ποδοσφαιριστές: Άσκες, Μπόγιοβιτς, Μπικέι, Καμαρά, Γκάλο, Γοδόι, Τζούνιορ, Πόι, Κούσας, Μελισσάς, Μεταξούλης, Μπακάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Πασάς, Σφακιανάκης, Μουμίν, Σμίλτος, Στεφανάκος, Ράφαελ.

Πέραν των ποδοσφαιριστών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, εκτός αποστολής έμειναν οι Τακίδης, Καλογέρης, Μπελόν, Κουτσοσπύρος, που θα προπονηθούν αύριο το πρωί στο Αγρίνιο.

To Top