Χωρίς κατηγορία

Μια… ζεστή αγκαλιά Μποροβήλος και Κουρομπίλια (photo)

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας η εκδήλωση για την παράδοση των σημάτων FIFA στους Έλληνες διεθνείς διαιτητές και βοηθούς διαιτητές, άνδρες και γυναίκες, για το 2013.

Τα σήματα παρέδωσαν ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ Γιώργος Καραμελίδης και ο αντιπρόεδρος της Super League Γιώργος Μποροβήλος.

Όπως μπορεί να διακρίνει κάποιος από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο επίσημο σάιτ της ΕΠΟ, η βοηθός Χρυσούλα Κουρομπίλια αγκαλιάζει με ένα πλατύ χαμόγελο τον Γιώργο Μποροβήλο, τον πρόεδρο του Αστέρα Τρίπολης.

Σε άλλη χώρα, σε άλλο πρωτάθλημα, σε άλλον… πλανήτη δεν θα υπήρχε λόγος για περαιτέρω σχολιασμό. Οι συνειρμοί, όμως, από τη στιγμή που η Κουρομπίλια ήταν η «πέτρα του σκανδάλου» στο παιχνίδι που δεν τέλειωσε ποτέ ανάμεσα στον Άρη και τον Αστέρα Τρίπολης στο Κλεάνθης Βικελίδης η συγκεκριμένη φωτογραφία ξύνει πληγές.

Όπως είναι γνωστό η Κουρομπίλια προφασίστηκε τραυματισμό, αλλά σύμφωνα με δυο γνωματεύσεις, η μία από δημόσιο νοσοκομείο δεν είχε το παραμικρό!

Aπό τη διακοπή του αγώνα, ο Άρης τιμωρήθηκε βαριά και ο Αστέρας Τρίπολης ήταν ο ωφελημένος της υπόθεσης. Με άλλα λόγια “είμαστε όλοι μια ωραία ατμόσφαιρα…”.

To Top