«Μια καλή επίθεση απέναντι σε μια εξαιρετική άμυνα»

Καρολίνα Μούχοβα και Σάρα Σορίμπες θα τεθούν αντιμέτωπες για τον πρώτο γύρο του US Open και αναμφίβολα είναι ένα… απογοητευτικό «ζευγάρωμα» τόσο για τις ίδιες, όσο και για τους φίλους του αθλήματος.

Ένα ματς που θα μπορούσε να γίνει στη φάση των «16» ή των «8» προέκυψε τώρα και τόσο πρόωρα μια πολύ καλή παίκτρια θα τεθεί εκτός τουρνουά. Πρόκειται για το Νο 24 και το Νο 41 του κόσμου αντίστοιχα, με τη Μούχοβα να απολαμβάνει περισσότερο το παιχνίδι στη σκληρή επιφάνεια, αλλά τη Σορίμπες να έχει τρόπο προσαρμογής όπου κι αν αγωνίζεται.

Γράφει ο Νίκος Καπίρης

Κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα καθημερινά

Η Μούχοβα παίζει επιθετικά και διαθέτει ποικιλία χτυπημάτων, ωστόσο η Σορίμπες είναι εξαιρετική αμυντικά και δεν αποτελεί πρόβλημα για εκείνη ο ρόλος του αουτσάιντερ ή της παίκτριας που θα τρέξει περισσότερο. Είναι μαχητική η Ισπανίδα και μπορεί να μετατρέπει την άμυνα σε επίθεση με τα ποιοτικά χτυπήματά της. Διαφέρει επίσης από τις περισσότερες τενίστριες της πατρίδας της που αποδίδουν καλύτερα στο χώμα (καθώς η Ισπανία έχει κυρίως χωμάτινα κορτ) και έχει ένα πλήρες παιχνίδι.

Έχουν περάσει 5 χρόνια από τη μοναδική τους αναμέτρηση όταν και οι δύο ήταν νεαρές και άγνωστες στο ευρύ κοινό. Η Σορίμπες είχε νικήσει με 7/6, 6/4 στο Έσεν σε χωμάτινη επιφάνεια. Σύμφωνα με τους μπουκ η Μούχοβα είναι τώρα φαβορί του 1.61, όμως οι αντιστάσεις που μπορεί να βγάλει η Σορίμπες της δίνουν πιθανότητες για μια εμφάνιση που θα προβληματίσει την αντίπαλό της. Πιθανότατα θα γίνει ένα κλειστό ματς και το over έχει σημαντικές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Τένις στο Foxbet.

To Top