Μια κόντρα διαφορετική από τις άλλες (video)

Ένας αγώνας και το στοιχείο που θα αναδείξει το νικητή. Δύο από τους καλύτερους αθλητές στον κόσμο, ο Cristiano Ronaldo και ο αστέρας του τένις Rafael Nadal συμπρωταγωνιστούν σε μια νέα ταινία της Nike προκειμένου να επιδείξουν την εκρηκτική ταχύτητα και την άψογη πρόσφυση των νέων υποδημάτων Mercurial Vapor VIII. 

Η δράση στην ταινία εκτυλίσσεται με τον Rafael Nadal να προπονείται εντατικά στο σερβίς του σε ένα τένις κλαμπ. Ο Cristiano Ronaldo, με πλήρη εξοπλισμό τένις, μπαίνει στο τένις κλαμπ και χαιρετά το φίλο του, ο οποίος εκφράζει την απορία του για τα υποδήματα που διάλεξε να φορέσει ο Ronaldo για έναν αγώνα τένις – ένα καινούριο ζευγάρι Mercurial Vapor VIII. 

Ανταλλάσσουν σερβίς στην αρχή για αστείο, στη συνέχεια όμως τα πράγματα γίνονται λίγο πιο ανταγωνιστικά. Ο Nadal κάνει ένα επιθετικό σερβίς, ο Ronaldo χτυπά τη μπάλα στον αέρα και του τη στέλνει πίσω και ο αγώνας ξεκινά. Οι παίκτες αντιδρούν γρήγορα με κεφαλιές, κοψίματα στον αέρα, χτυπήματα με τις παλάμες και με την άψογη πρόσφυση και ευστάθεια που χαρίζουν στον Ronaldo τα καινούρια του Mercurial Vapor VIII. 

Ξαφνικά εμφανίζεται μια μπάλα ποδοσφαίρου, όταν έρχεται η σειρά του Nadal να φορέσει τα Mercurial Vapor VIII και οι δύο παίκτες επιδεικνύουν τις ικανότητές τους αλλά και πόσο το διασκεδάζουν. Τέλος, μετά από έναν αξέχαστο αγώνα ποδοσφαίρου-τένις, ο Nadal αποφασίζει να κρατήσει για όλη την ποδοσφαιρική σαιζόν τα Mercurial Vapor VIII που φορά, προς απογοήτευση του Ronaldo. 

 

{youtube}1Y_wJR1I-9s|640|360|1{/youtube} 

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top