Μια μέρα νωρίτερα οι Λιθουανοί για τον “τελικό”

Η Ρουντούπις κέρδισε χθες την Λιέτουβος Ρίτας στο ντέρμπι του λιθουανικού πρωταθλήματος και φτάνει σε λίγη ώρα στην Θεσσαλονίκη! Η αποστολή της αντιπάλου του Άρη την Τρίτη προτίμησε να ταξιδέψει μια μέρα νωρίτερα και να διανυκτερεύσει τρεις μέρες στην πόλη, ούτως ώστε να μην υπάρχει κούραση για τον “τελικό” της Τρίτης.

Η Ρουντούπις βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και το αποδεικνύουν τα αποτελέσματά της. Κέρδισε μέσα στην Τσεχία τη Νίμπουρκ και έμεινε “ζωντανή” για την πρόκριση στην δεύτερη φάση του Γιούροκαπ, κέρδισε και την κορυφαία ομάδα την δεδομένη στιγμή ατην Λιθουνία! Η Λιέτουβος Ρίτας ήταν αήττητη μέχρι χθες και έχασε από την Ρουντούπις, αν αυτό σημαίνει κάτι.

Η αποστολή των Λιθουανών αναμένεται στην Θεσσαλονίκη λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι. Δεν υπάρχει περίπτωση να προπονηθεί η ομάδα στο Αλεξάνδρειο σήμερα και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα προπονηθεί καν σήμερα, αφού χθες είχε αγώνα.
Και μόνο, όμως, το γεγονός ότι έρχονται μια μέρα νωρίτερα στην Θεσσαλονίκη δείχνει πόσο πολύ υπολογίζουν σε αυτό το παιχνίδι…

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top