Μια νίκη, μια ήττα ο απολογισμός της ομάδας μπέισμπολ

Με τις καλύτερες των εντυπώσεων γύρισαν οι παίκτες του Άρη στην έδρα τους μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια για το θεσμό του Κυπέλου Baseball 2013.

Στον πρώτο αγώνα η ομάδα της Θεσσαλονίκης αντιμετώπισε την ομάδα των Leaders Βουλιαγμένης σε ένα πολύ όμορφο αγώνα που καθήλωσε μέχρι το τελευταίο λεπτό όσους ήταν εκεί. Με τα ρόπαλα του Άρη να είναι σκουριασμένα (2 χρόνια άπραγα) η άμυνα ήταν αυτή που έπρεπε να ξελασπώσει αρκετές φορές μέσα στον αγώνα αλλά και η επίθεση δεν τα πήγε και άσχημα (μόνο οι πιο αισιόδοξοι το πιστεύανε). Μέσα σε 6 περιόδους η ομάδα του Άρη σκόραρε 12 πόντους και φαινόταν να ήλεγχε τον αγώνα αλλά εκεί ξέμεινε από δυνάμεις και το εκμεταλλεύτηκαν οι Leaders και έκαναν την ανατροπή κρατώντας την μέχρι το τέλους του αγώνα (τελικό σκορ 12-16).

Φυσικό επακόλουθο ο Άρης να περάσει στο ταμπλό των ηττημένων και να συναντήσει εκεί την ομάδα του Δία που είχε χάσει την προηγούμενη μέρα με 18-1. Η ομάδα του Δία που είχε στο ρόστερ της πάνω από 30 παιδιά (ηλικίες 15 ετών περίπου) έδειξε ότι είναι το μέλλον του αθλήματος στην Ελλάδα. Το ευχάριστο για την ομάδα του Άρη είναι ότι αγωνίστηκαν όλοι οι παίκτες και μείνανε όλοι ευχαριστημένοι κερδίζοντας τον Δία με σκορ 25-4.

Αυτοί που ξεχώρισαν στο διήμερο των αγώνων είναι οι Βασίλης Δαλακούρας, Γαζής Δημήτρης, και Αντώνης Καρούνης (15ετών) που έδειξαν καλά στοιχεία και ενθαρρυντικά για το μέλλον από τη θέση του Picherοι Κώστας Γενναίος, ReynaldoMuzioκαι Απόστολος Παπαευθημίου για το επιθετικό τους κρεσέντο και οι Χατζημιλιούδης Κώστας και Μάρκου Τζώρτζης για τις αλάνθαστες αμυντικές τους λειτουργίες.

Επόμενος αγώνας του Κυπέλλου είναι στις 23 Μαρτίου με πιο πιθανό αντίπαλο την Ολυμπιάδα Περιστερίου και σε περίπτωση νίκης θα αναμετρηθεί την Κυριακή 24 Μαρτίου με έναν από τους (Μύλωνα, Σπάρτακο ή Leaders) και σε περίπτωση νίκης θα περάσει στα ημιτελικά του θεσμού.

Πηγή: arisbaseball.gr

To Top