Μια… ντουζίνα γκολ από τις γυναίκες

Με το εντυπωσιακό 12-0 επικράτησε η γυναικεία ομάδα του Άρη στο χθεσινοβραδινό φιλικό παιχνίδι απέναντι στον γηπεδούχο Αχιλλέα Περαίας. Για τα κορίτσια του Ηρακλή Μακρίδη, ο συγκεκριμένος αγώνας αποτέλεσε τεστ ετοιμότητας, με δεδομένο ότι αυτό το Σαββατοκύριακο δεν υπάρχουν αγώνες πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής γυναικών.

Απέναντι σ’ έναν σαφώς ανίσχυρο αντίπαλο, ο Άρης έκανε περίπατο, αφού προηγήθηκε μόλις στο 1′ με τη Γρηγοριάδου, για να ακολουθήσουν αμέσως μετά γκολ από τη Γρηγοριάδου (5′) και τη Μάλαμα (7′), με κεφαλιά μετά από σέντρα της Γκόγκα.

Η Μάλαμα πέτυχε και το τέταρτο γκολ, στο 15′, για να ανεβάσουν το δείκτη του σκορ η Γκόγκα (20′) και η Αναστασιάδου (30′). Το ημίχρονο έληξε με 0-8, χάρη σε τέρματα της Βερβερίδου (35′) και της Αναστασιάδου (36′), με το τρίτο προσωπικό της γκολ.

Στο β’ μέρος και συγκεκριμένα στο 55′ το σκορ έγινε 0-9 από αυτογκόλ του Αχιλλέα Περαίας, μετά από προσπάθεια και σουτ της Μάλαμα. Αμέσως μετά, στο 56′, η ίδια η Μάλαμα πέτυχε το δέκατο γκολ για τον Άρη, που βρήκε δίχτυα άλλες δύο φορές, με την Αναστασιάδου στο 67′ και την Καρκατζίνου στο 70′, για να διαμορφώσει το τελικό 0-12.

Η σύνθεση της ομάδας: Κανδιάνου, Αναστασιάδου, Χυτούδη, Πάντσεβα, Ζαχαρά, Τσαγκαλίδου (Κωνσταντίνου), Γκόγκα (Καρκατζίνου), Γρηγοριάδου (Βερβερίδου), Μάλαμα, Κολληγά (Χουτουριάδου), Τερζοπούλου (Κηπουρού).

To Top