Μια οικογένεια ο μπασκετικός Άρης και εκτός παρκέ (photos)

Ο μπασκετικός Άρης είναι μια οικογένεια και εκτός παρκέ και αυτό ήταν ολοφάνερο χθες στην παρουσία όλης της ομάδας σε καφέ στο κέντρο της πόλης.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ “το βράδυ της Τρίτης (23/12) μετά την προπόνηση, διοίκηση, τεχνικό τιμ, παίκτες και προσωπικό της Κ.Α.Ε. συγκεντρώθηκαν στο εν λόγω μαγαζί για να περάσουν μερικές ξέγνοιαστες ώρες ενόψει των Χρισδτουγέννων, μακριά από το άγχος της καθημερινότητας και την πίεση των προπονήσεων. Το αποτέλεσμα ήταν… εντυπωσιακό!

Οι παίκτες το διασκέδασαν με την ψυχή τους. Ήπιαν τα ποτά τους (πάντα με μέτρο), γεύτηκαν τα εδέσματα του μαγαζιού και κάποιοι απ’ αυτούς έδειξαν τις (σπουδαίες) ικανότητές τους στο χορό, με μπροστάρη τον ΛαΜάρκους Ριντ ο οποίος ξεσήκωσε τους συμπαίκτες του με τις φιγούρες του.

Το «παρών» έδωσαν σύσσωμη και η διοίκηση της Άρης Κ.Α.Ε., ο νομικός της ομάδας, Χρήστος Γρόλλιος και εκπρόσωποι του Τύπου. Άπαντες πήραν ως δώρο από δύο μπουκάλια κρασί, ενώ οι παίκτες, αλλά και οι προπονητές, με δεδομένο ότι σήμερα Τετάρτη (24/12) είναι προγραμματισμένη προπόνηση για τις 12:00, αποχώρησαν… πάνω κάτω στις 11μ.μ. Διοίκηση και προσωπικό… το τράβηξαν λίγο παραπάνω!”.

To Top